Formula za fit postavo skozi vse leto

Če ste siti diet in ste pripravljeni v svoje življenje za stalno vključiti fit mišljenje, berite dalje.

18.8.2015 ob 6:30

shutterstock_122798218.jpg

Čas je, da končno prenehamo s pisanjem o dietah in iskanjem bližnjic do vitkega telesa. Vsi vemo, da na vseh področjih v življenju do želenih rezultatov pridemo s trdim delom in predanostjo.

In seveda je tako tudi s telovadbo. Če ste se končno odločili, da boste spremenili način življenja in v svoj vsakdan vključili vadbo, smo z vami! Potrebujete le močno voljo in disciplino.

Za še več motivacije si preberite še:

shutterstock_273097466.jpg

Tukaj pride na vrsto odličen nasvet zvezdniške trenerke Kit Rich, ki je bila nekoč kot vse ostale ženske: preizkusila je vrsto diet in veliko nezdravih načinov hujšanja. "Obupno sem si želela shujšati, zato sem šla v skrajnosti, kar me je vedno znova pripeljalo na začetek."

Formula, ki deluje dolgoročno

Šele čez nekaj let je ugotovila, da je takšen način življenja nevzdržen. Tudi telovadba je bila nevzdržna. Zato je zdaj njen ultimativni nasvet ta: poiščite vadbo, ki je obvladljiva in pri kateri uživate, NE trpite. Richeva gre bolj v podrobnosti; njena mantra je 3 milje (približno 4,8 kilometra) ali 30 minut na dan.

shutterstock_209753770.jpg

Sem spadajo vse oblike vadbe: tek, hoja, plavanje, kolesarjenje vsaj 4,8 kilometra ali 30 minut drugih oblik vadbe. "Najti morate zlato sredino. Karkoli ekstremnega ne bo trajalo prav dolgo."

Če si boste torej vsak dan vzeli dobre pol ure za rekreacijo, boste zase naredili veliko. Pomislite, kateremu opravilu lahko ukradete 30 minut? Sedenju pred televizorjem, brskanju po spletu?

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)