To je prava motivacija za telovadbo

Če kar ne najdete volje za miganje, vas bo morda spodbudil naš predlog.

9.3.2016 ob 9:00

shutterstock_204320932.jpg

Načrta za rekreacijo se sicer lotite optimistično, polni energije in motivacije, a ko pride dan za to, se vam nenadoma ne ljubi prav nič. Kaj pa, če bi se motivirali s hranilnikom, v katerega bi po vsaki telovadbi dali evro ali dva? Vendar velja pravilo: denar gre vanj le po opravljeni vadbi in ko se dobro spotite. Ste za?


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Poskusite in presenečeni boste, koliko lahko prihranite v enem letu, če bi denimo pridno telovadili trikrat na teden, kar je tudi za vaše zdravje najbolje. Samo pomislite - s takšno motivacijo ne boste le skrbeli za fit postavo, temveč boste mimogrede privarčevali za počitnice naslednje leto (kjer boste lahko seveda razkazovali svoje lepo oblikovano telo).

shutterstock_132478748.jpg

Gre le za moč volje in disciplino. Preizkusite se, kako močni ste v tem.

Denar lahko preštejete že po nekaj mesecih in se nato odločite, kako ga boste zapravili, vendar si tukaj postavite še eno pravilo: zapravite ga lahko le za nekaj dobrega, zdravega in nekaj, kar vas bo dodatno motiviralo. Nov športni modrček, ura, športni copati, ali pa kar celotna tekaška oprema.

Na vidno mesto

Motivacijski in fit šparovček postavite na takšno mesto, kjer ga boste lahko dobro videli tudi, ko vas bo zamikalo, da se vdate skušnjavi in pojeste kaj nezdravega. Tako vas bo opomnil, da se morate potem spet hitro vrniti na fit tirnice in sprejemati bolj zdrave odločitve.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)