Modni objektiv: Z Lagerfeldovo torbico in v majici, ki jo je odrezala kar sama

Klara prisega na mešanje ulične mode in dražjih kosov, ki so rezervirani za torbice ali čevlje.

19.7.2017 ob 7:35

1.JPG

V tokratnem Modnem objektivu predstavljamo Klaro Bizjak, študentko industrijskega dizajna na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje. V karierni smeri jo ob umetnosti zanimata tudi trženje in ekonomija, med gledanjem serije Top Gear pa se je navdušila tudi nad avtomobilizmom. 

Ljubiteljica potovanj, nakupovanja in tenisa, rada tudi riše in slika, ta talent pa rada prenaša tudi v svet ličenja. Med umetniki ličenja so se v zadnjih nekaj letih razvile številne nove tehnike ličenja, ki jih na svojih prijateljicah rada preizkuša tudi Klara, sama pa, zanimivo, dneve najraje preživlja kar popolnoma brez ličil. 

Njen slog se spreminja skladno z letnimi časi – če je pozimi nosila zgolj črnino, poleti prisega na lahkotnejše barve, volančke, pentlje in igrive dekliške srajčke. Večina njenih oblačil je iz Zare, včasih jo zanese še v Stradivarius ali Pull&Bear, največ nakupov pa opravi kar na spletu, prek ASOS-a.

2.JPG

Rada kombinira ugodna oblačila, ki ji popestri z dodatki dražjih znamk. Za dodatke, čevlje in torbice zato navadno odšteje največ, medtem ko raje obleče nizkocenovna oblačila ulične mode. 

Pred Modni objektiv je stopila v čevljih s podpisom Moschino, torbico je oblikoval Karl Lagerfeld, hlače je kupila v trgovini Pull&Bear, majico iz H&M-a pa je obrezala kar sama. Ker veliko naroča prek spleta, se pogosto zgodi, da ji oblačila niso kot ulita, zato jih včasih malo priredi kar po svoje. 

Ne mara kičastih stvari in prisega na minimalizem, zato je tudi njena Pandora zapestnica trenutno povsem brez obeskov – po katerih je sicer znana. Na drugi roki nosi prstan in zapestnico z vintage pridihom, ki ju je dobila v dar od babice, očala pa je našla na Portugalskem. 

V objektiv smo ujeli tudi dve tetovaži, ki simetrično krasita notranjosti obeh rok, na rebrih pa ima še eno, napis v pisavi njene mame. Klarin stajling v celoti ujamete v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)