Modni objektiv: Ljubiteljica kulinarike, ki tudi kuha v krilu

V tokratnem kulinarično obarvanem Modnem objektivu se predstavlja Mateja Delakorda, blogerka, novinarka, urednica in strastna ljubiteljica dobrih kulinaričnih zgodb.

14.6.2017 ob 7:00

2-min.JPG

Mateja Delakorda je kulinarična navdušenka, ki zadnja štiri leta ustvarja blog Zgodbe na krožniku. Na njem predstavlja zgodbe, povezane s kulinariko in ljudmi, ki v njej ustvarjajo. Mateja urednikuje tudi pri svežem portalu Odprta kuhinja – ki bo na spletu zaživel vsak čas – in je v vseh pogledih tesno povezana z dišečim svetom priprave in uživanja hrane. Kuharica je bila že njena prababica, kuharsko znanje sta ji predajali še stara mama in mama, ob vsej ljubezni do vihtenja kuhalnice pa ni nič čudnega, da je svojo poklicno pot ustvarila prav v svetu kulinarike.

Njeni top trije kotički, kjer si ob ponudbi oblizne prste? Kendov dvorec v Spodnji Idriji, v Ljubljani obožuje bistro Monstera, brunch pa si najraje privošči v trendovskem Eku.

1-min.JPG

Poleg domačih kulinaričnih mojstrov pa blogerka rada podpira tudi slovensko modo. V tokratni Modni objektiv smo jo ujeli v črnem plisiranem krilu, ki je pravzaprav prepasana obleka in ni ločena od zgornjega dela. Kot pravi, so krila in plapolajoče obleke glavni del njene garderobe – tudi pozimi, nikoli pa je ne boste ujeli v trenirki. Niti doma, ne za štedilnikom. 

Pri njenem šik stajlingu nam je v oči padel tudi prstan s podpisom slovenske oblikovalke nakita Urše Zrnec, ki je kolekcijo ustvarila v sodelovanju z modno oblikovalko Nino Šušnjara. Narejen je iz kavčuka, krasi pa ga kristal Swarovski s pozlačeno patino.

Njen stajling v celoti lahko ujamete v spodnji galeriji tokratnega Mičninega modnega objektiva, zagotovo pa boste kmalu ujeli tudi kakšno njeno kulinarično zgodbo.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)