Modni objektiv: V Ljubljano preseljena Dolenjka, ki obožuje tetovaže

Sara, 20 let: Študentka komunikologije, ki obožuje modo in drugačnost.

26.4.2017 ob 9:24

1-min.jpg

V tokratnem Modnem objektivu predstavljamo Saro, 20-letno študentko komunikologije, ki se je ob študiju v Ljubljano preselila iz Šentjerneja. Kot nam zaupa, ni tipično dekle z Instagrama – čeprav se rada uredi in nakupuje, se v udobju doma namreč še vedno najbolje počuti v trenirki in pajkicah.

Obožuje modo, fotografijo in urejanje ter snemanje videev, včasih je ustvarjala tudi svoj modni blog. "Prihajam iz malega kraja na Dolenjskem, kjer drugačnosti ne sprejemajo ravno najbolje. Zdi se mi, da lahko v večjem mestu lažje izraziš svoj slog, ne da bi se obremenjeval s tem, kaj si ljudje mislijo," pravi bodoča komunikologinja, ki razmišlja tudi o tem, da bi se spet posvetila bloganju.

"V svojih blogerskih začetkih sem se morda preveč trudila, da bi bila podobna dekletom, ki so to počela že pred mano. Mislim, da sem se v tem času bolj našla, zato želim v novem projektu ostati zvesta sama sebi," pravi modna navdušenka.

2.jpg

In kje najde največ modnega navdiha? "Včasih sem brala revije in spremljala modne oblikovalce, danes pa se mi zdi, da se je z Instagramom odprl nov svet navdiha, saj vse najdemo kar tam," pravi Dolenjka, ki smo jo ujeli v belih hlačah, pudrastih balerinkah na špico, usnjeni jakni in elegantni srajci z volančki.

Tetovaže s posebnimi pomeni

Obožuje tetovaže, pod ključnicama ima letnici rojstva svojih staršev, na prstih začetnice svoje družine, okoli zapestja pa se ji vije vtetovirana črna črta, ki jo je narisal njen fant. Puščica na roki ponazarja trenutke, ko v življenju naletiš na ovire – podobno kot puščica, te tudi življenje včasih potegne vzvratno, a to pomeni le to, da te bo izstrelilo še dlje.

"Mislim, da tatujev nikoli ne bom obžalovala. Načrtovala sem jih res dolgo in vedno me bodo spominjali na ta čas mojega življenja," nam je zaupala Sara, ki ima v načrtu že nekaj novih podob.

Njene tetovaže in stajling lahko ujamete v spodnji galeriji tokratnega Modnega objektiva.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)