Modni objektiv: V jakni iz džinsa in visokih škornjih

Sara, 28 let: Plesalka v oglaševalskih vodah, ki prisega na estetiko.

22.3.2017 ob 7:25

1-min.jpg

V tokratnem Modnem objektivu smo v romantičnem krilcu, jakni iz džinsa in visokih škornjih, ki segajo nad kolena, ujeli Saro. Plavolaska, ki je diplomirala iz evropskih študij in bo kmalu magistrirala še iz strateškega tržnega komuniciranja, si zdaj kariero gradi v nekoliko drugačnih vodah. 

Je kreativna direktorica v oglaševalski agenciji, kjer skrbi za predstavitve znamk, njihove grafične podobe in fotografiranja, ob tem poučuje tudi ples, ki jo spremlja že vse življenje, po novem pa poskrbi tudi za kombiniranje stajlingov tistih, ki bi se radi izrazili s pomočjo oblačil, a potrebujete malo navdiha.

2-min.jpg

Plesalka, ki jo ta umetnost spremlja že od šestega leta, je smisel za estetiko, ki ga je pridobila s plesom, prenesla tudi v svoj modni slog. Ta, kot nam zaupa, sicer ni strogo opredeljen. Včasih je bolj "darkerska" in obleče usnje z zakovicami ter nanese temno šminko, spet drugič je bolj dekliška in obleče krilce, ki ga skombinira s petkami, tretjič pa dan raje preživi v športnem duhu, obuje adidaske in obleče široke hlače.

3-min.jpg

"Z modo ljudje na prvo žogo razbiramo, kakšen je človek, še preden ga zares spoznamo. S tem, kaj imaš oblečeno, lahko o sebi sporočiš veliko," pravi Sara, ki se zjutraj obleče glede na svoje razpoloženje. "Včasih si stajling za naslednji dan pripravim že zvečer, a zjutraj oblečem nekaj povsem drugega, ki se bolj sklada s trenutnim počutjem in me trenutno bolj definira," nam zaupa. 

Ujeli smo jo v visokih škornjih iz Zare, ki jih preprosto obožuje, njena jakna iz džinsa, ki jo vidite na fotografijah, pa je eden tistih kosov, ki jih lahko skombinira prav z vsem. Med statement kosi je Guessova torbica, ki ji jo je podaril fant, zapestje pa ji krasi ura Daniel Wellington, "it" kos vseh modnih navdušenk.

Več o Sarinem stajlingu pa v spodnji fotogaleriji Modnega objektiva.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)