Modni objektiv: Krznen brezrokavnik gre čez srebrno jakno

Alja, 18 let: Prisega na zdravo življenje in stajlinge, ki niso dolgočasni.

15.2.2017 ob 6:15

1-min.JPG

Alja prihaja iz Rogaške Slatine, v Ljubljani pa smo jo ujeli med informativnimi dnevi. Drugo leto se bo namreč najverjetneje preselila v prestolnico, kamor jo vleče na študij živilstva in prehrane na Biotehniški fakulteti.

2-min.JPG

Plavolaska se navdušuje nad modo in zdravo prehrano, svoj življenjski slog pa želi vključiti tudi v svojo karierno pot. "Vedno več poudarka dajemo na zdravo življenje, zato se mi zdi, da je v tem poklicu tudi prihodnost. To me veseli in veselim se tudi študija v Ljubljani, kjer je življenje nekoliko bolj razgibano kot doma," pravi bodoča študentka, ki opaža, da v majhnem mestu z modnim slogom, kot ga ima sama, nekoliko izstopa. "Mislim, da se v Ljubljani nihče ne bo obremenjujeval s tem, da se oblačim malo bolj nenavadno," nam zaupa.

Ujeli smo jo v raztrganih kavbojkah in zanimivi prosojni tuniki ter kombinaciji dveh zgornjih delov – srebrne usnjene jakne in krznenega brezrokavnika. "Rada imam malo posebne jakne, da izstopajo in popestrijo outfit. Vedno imam na sebi nekaj, kar me loči od povsem običajnega, basic stajlinga."

3-min.JPG

Od lani ustvarja tudi svoj blog Merveilleux Life, kjer v angleščini in slovenščini piše o modi, lepoti in z bralci deli zdrave recepte.

Po nakupih se včasih odpelje tudi v sosednjo Avstrijo ali v hrvaško prestolnico, svoj modni navdih pa pogosto najde kar med brskanjem po Instagramu. Med domačimi gurujkami najraje spremlja blogerke Ajdo Sitar, Teso Jurjaševič in Majo Malnar. Več o njenem stajlingu pa v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)