Modni objektiv: Njena strast so torbice in rožnata barva

Natalija, 26 let: Prisega na klasike, ki jih popestri s trendovskimi kosi.

8.2.2017 ob 6:15

1-min.jpg

V Mičninem modnem objektivu tokrat predstavljamo Natalijo. V središču Ljubljane smo jo ujeli v pudrastih odtenkih – od glave do pet. Študentka novinarstva je po diplomi študij nadaljevala na kadrovskem menedžmentu, trenutno pa dela pri spletni trgovini, kjer pokriva področje mode in lepote.

"Študij na različnih smereh ti odpre več zaposlitvenih možnosti in da neko širino," pravi Natalija, ki jo prav v teh dneh čaka še zagovor magistrske naloge.

Ljubljančanka, ki si v prihodnosti želi prepotovati Evropo, največ modnega navdiha najde kar pri svoji sestri. Veliko raje kot črnino ima svetle barve, trenutno se najbolje počuti v rožnati barvi.

2-min.jpg

Svoj slog rada gradi na osnovnih elegantnih kosih, klasikah, ki so večne – na malih oblekicah, A-krilih in klasičnih srajcah, ki jih popestri z aktualnimi modnimi dodatki. Ker se trendi spreminjajo z vsako sezono, se tem prilagaja s kosi instant mode.

Med njenimi najljubšimi dodatki, ki jih ni nikoli preveč, so torbice. Večina stvari v njeni omari je iz Zare, River Islanda in Stradivariusa, špansko-italijanski modi pa kdaj doda tudi kakšen dražji kos. Všeč ji je tudi italijanska znamka Liu Jo, ta podpis nosi tudi torbica, s katero smo jo ujeli pred Mičnin modni objektiv. Več o njenem stajlingu pa v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)