Modni objektiv: Gradbenica s popolnim makeupom

Barbara, 26 let: Modni navdih najde tudi na Instagramu

25.1.2017 ob 7:15

1-min.JPG

Mičnin modni objektiv je tokrat ujel Barbaro, 26-letno dolgolasko, ki se ukvarja z gradbeništvom. Diplomirala je na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo, njen modni slog pa sestavlja vse prej kot delovni kombinezon in čelada.

Navdih za kombiniranje stajlingov pogosto najde na Instagramu, kaj bo oblekla naslednji dan, pa si pogosto zamisli že večer prej. "Včasih se zgodi, da se zjutraj še petkrat preoblečem, a na koncu ostanem pri tistem, kar sem imela na sebi najprej," nam v smehu pove simpatična Ljubljančanka.

2-min.JPG

Ujeli smo jo v lakiranih Dr. Martens bulerjih s svilenimi vezalkami, ki jih ima v omari že dolgo, hlače in torba z našitki in cofom so iz Zare, plašč in pulover je kupila v H&M, od koder je večina stvari iz njene omare, srajčni ovratnik pa je popestrila z modnim "chokerjem" iz Bershke.

Čeprav smo ob mobilnih telefonih skoraj že pozabili gledati na ročno uro, Barbara brez svoje ne more, poleg nakita pa je tudi velika ljubiteljica ličil. Velik del make-up veščin je pridobila z brskanjem med YouTube videi lepotnih blogerk – nas so navdušile njene popolno oblikovane obrvi in obrobljene ustnice. Več o njenem slogu pa v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)