Modni objektiv: Usnjena jakna gre tudi pod krznen brezrokavnik

Mičnin modni objektiv je po ljubljanskih ulicah tokrat lovil kombinacijo dveh priljubljenih modnih kosov – usnjene jakne in krznenega brezrokavnika. Iz pravih in umetnih materialov.

2.11.2016 ob 7:55

1.JPG

November nas je v jesenskih barvah letos pozdravil s toplimi sončnimi žarki, a takoj, ko se ti skrijejo za horizontom, se spomnimo, da bo zima hitro potrkala na vrata. Kaj obleči?

Ko je usnjena jakna premalo, se ji pridruži brezrokavnik

Poletna garderoba je že pospravljena, kmalu pa tudi prehodna usnjena jakna ne bo več dovolj topla oprava. Modne navdušenke so ji življenjsko dobo letošnjo sezono podaljšale s kombiniranjem s krznenimi brezrokavniki.

2.JPG

Krzno je v svetu mode kljub kritikam še vedno zelo priljubljeno, prav tako usnjeni kosi. Za tiste, ki so jim takšni kosi všeč, a imajo moralne zadržke, pa je modna industrija poskrbela za kup nadomestkov iz umetnih materialov. Ti so navadno celo ugodnejši od pravih, a tudi manj obstojni. Kakorkoli, obojih na mestnih ulicah ne manjka, Mičnin modni objektiv se je tokrat oziral za kombinacijo obojih. V spodnji galeriji si poglejte, kako jih kombinirajo na ulicah Ljubljane.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)