Modni objektiv: Stevardesa, ki jo vleče v modni svet

Katja, 26 let: Leti nad oblaki in se spogleduje z modnimi trendi.

28.9.2016 ob 7:45

naslovna_katja.JPG

Mičnin modni objektiv tokrat po ljubljanskih ulicah zanimive modne obraze lovi nekoliko drugače. Tokrat smo ujeli Katjo, ki je pred naš objektiv stopila v črno beli kombinaciji.

Ljubljančanka bo kmalu magistrirala na Ekonomski fakulteti, ob tem pa kot stevardesa tudi dela v slovenski letalski družbi. To pomeni tudi, da v službi nosi uniformo in svojega sloga na delu ne izraža prav kričeče. "Ravno zato v prostem času s svojim slogom tako rada eksperimentiram. V službi pa to izražam vsaj z različnimi odtenki šmink in laka za nohte," nam svoj trik zaupa plavolaska, ki zaradi narave svoje službe in številnih izletov prek meja, najraje nakupuje kar v tujini.

2-001.JPG

"Rada mešam različne sloge in ugodne kose mešam z dražjimi. Svoj slog bi težko opredelila, nosim vse, od trenirke do visokih petk in oblek. Odvisno je tudi od razpoloženja," nam zaupa Katja, ki prisega na dober par čevljev ali dobro torbico.

Moda jo zanima že od malih nog, ko je rada risala in svojim igračam šivala oblačila. Vleklo jo je tudi v svet modnega oblikovanja, a jo je kasneje zaneslo v druge vode. Spogleduje se tudi z idejo, da bi odprla svoj modni blog, a uresničitev teh sanj je za zdaj še tam, kjer njena prva služba – nekje v zraku.

Top kosa, ki ju ima na sebi: Ura, ki si jo je privoščila s prvo plačo in jakna, ki jo lahko kombinira prav z vsem.

Besedilo in fotografije: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)