Modni objektiv: V fantovih kavbojkah in kameljem plašču

Izabela, 26 let: Prisega na minimalizem, "oversized" oblačila in fantovo garderobno omaro.

1.2.2017 ob 8:00

3-min.jpg

V Mičninem uličnem stilu smo tokrat ujeli Izabelo, študentko sociologije, ki jo je kariera zanesla v povsem drugo smer. Dela kot spletna urednica, vleče pa jo v marketinške vode. Nekdanji zagreti športnici, ki je trenirala od smučanja, atletike in odbojke, ni tuj niti modeling, kar je hitro postalo jasno tudi Modnemu objektivu.

Če se radi sprehajate po simpatičnih Instagram profilih, ste fotogenično Gorenjko verjetno srečali kar tam. Pod imenom @izaweiss jo spremlja že več kot 8 tisoč sledilcev, ljubiteljica mode, dizajna in narave pa z njimi deli vse, kar je lepega.

1-min.jpg

Pisali smo že o tem, da je Instagram z vedno večjo priljubljenostjo postal tudi nov kanal za grajenje prepoznavnosti, kariere in celo za morebitni zaslužek. S tem se je srečala tudi Izabela, ki je skrbela za promocijo trgovin z oblačili prek Instagrama, a stvar je nekoliko bolj komplicirana, kot bi si mislili.

"Instagram ima velik potencial za zaslužek, ampak zahteva tudi ogromno dela in časa. Ne gre le za to, da sem in tja nekaj objaviš. Če fotografiraš na primer outfite, ti že to, da jih sestaviš, vzame veliko časa, nato moraš izbrati primerne lokacije za fotografiranje, imeti veliko domišljije in idej, da boš izstopal iz množice. Potrebuješ tudi dobrega fotografa in nenazadnje moraš biti tudi sam videti dobro," pravi Iza.

PREBERI še // Gradbenica s popolnim makeupom

4-min.jpg

Prisega na minimalizem, zato jo boste redko videli z veliko nakita, njen najljubši modni dodatek pa je šminka. Največ nakupuje prek spleta – najraje zavije v trgovine Mango, Asos, Zara in Omara. 

Mi smo jo ujeli v šik opravi – kameljem plašču, ki ostaja eden vročih zimskih kosov, v črnih gležnarjih in črnih dodatkih – v šalu, traku za lase in s črno torbico. Njene boyfriend kavbojke so dobesedno od njenega fanta, ki ji jih je po nekaj izposojah raje kar podaril. "Ni me sram brskati po fantovi omari, danes je moda že tako univerzalna, poleg tega pa obožujem oversized kose," pravi Iza.

Kako je videti v fantovih kavbojkah, preverite v spodnji fotogaleriji Modnega objektiva.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)