Modni objektiv: Njeno garderobo sestavljajo le štiri barve

Sarah, 25 let: Prisega na minimalizem in podpira slovensko oblikovanje.

23.2.2017 ob 8:00

1-min.jpg

V modnem objektivu tokrat predstavljamo Sarah, oblikovalko notranje opreme, ki svoje delo rada preslika tudi na svoj modni slog. Njen poklic vključuje oblikovanje prostorov, ne pohištva, kar marsikdo zmotno verjame. Svoje delo pod imenom SAOSdesign na ogled postavlja tudi na Instagramu, Facebooku in blogu. 

Prisega na estetiko in se upira modnim muham

Pred kratkim se je v Ljubljano vrnila z Nizozemske, kjer je delala in vpijala ljubezen do minimalizma, oblikovanja in kakovostne, trajnostne mode. Svoje delo rada preslika tudi v svojo garderobo in z oblačili ustvarja arhitekturne oblike. Nerada gleda na to, kaj je modno in popularno, bolj jo zanima estetika, ki jo združi z grafiko in arhitekturo.

2-min.jpg

Garderoba v štirih barvah

Ljubiteljica fotografije rada podpira slovenske oblikovalce in ne mara hitre mode, oblačila v njeni omari pa so skoraj brez izjem v črni, beli, sivi in nude barvi.

Ujeli smo jo v čevljih in kapi s podpisom znamke Acne Studios, v puloverju s kovinskimi obročki in podpisom slovenske oblikovalke Petje Zorec ter v plašču Janje Videc. Vreča je iz trgovine & Other Stories, kamor jo pogosto zanese ob obisku Nizozemske. Všeč ji je grafika na njej, vrečo pa v trgovini dobiš, če tja v reciklažo prineseš stara oblačila.

Kadar nakupuje, to opravi zelo na hitro, sicer pa prisega na kombinacijo kavbojk, puloverja in plašča, poleti pa so njene zaveznice oblekice in priljubljene sandale znamke Birkenstock. V čem smo jo ujeli v tokratnem objektivu, preverite v spodnji fotogaleriji.

 

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)