Modni objektiv: Blogerka, ki nima polne omare oblačil

Tina, 27 let: Ni tipična modna blogerka in šopoholičarka, ki bi v svojo garderobno omaro vsak dan dodala nov kos.

19.4.2017 ob 6:50

1-min.jpg

V tokratnem Modnem objektivu smo ujeli Tino. 27-letnica je študirala geografijo, danes pa se ukvarja z nečim povsem drugim. Dela v domačem podjetju, ki se ukvarja s prevozi na letališča, že osmo leto pa ustvarja lifestyle blog – Tinasblog.si, ki je kombinacija mode, lepote, kulinarike in potovanj.

Prisega na udobna oblačila in obutev, zato je ne boste pogosto srečali v vrtoglavih petkah. Najraje obuje trendovske allstarke ali superstarke, prisega pa na kombinacijo kavbojk, ki so eden njenih najljubših kosov in srajčk, ki jih obožuje s podpisom Ralph Lauren.

Tina v Modnem objektivu nosi krilo in srajco iz Zare, uro s podpisom Michael Kors, Pandorino zapestnico, sončna očala znamke zeroUV in torbico DKNY.

2-min.jpg

Trajnostna moda: kakovost pred količino

Bolj kot na količino oblačil, prisega na njihovo kakovost. Ne mara polnih garderobnih omar, saj pravi, da se je v njih pretežko znajti. Njeno garderobo zato sestavljajo klasični kosi, ki jih nato kombinira na različne načine. In čeprav so torbice eden njenih najljubših modnih dodatkov, jih boste v njeni omari našteli točno pet, od tega pa resnično uporablja le tri.

To, da nima prepolne omare oblačil, pa je nikakor ne ovira pri kombiniranju različnih stajlingov, ki jih predstavlja tudi na blogu. "Čeprav se določeni kosi ponavljajo, so outfiti v drugih kombinacijah videti čisto drugače," pravi Tina, ki smo jo ujeli tik pred krajšim skokom v Pariz.

3b-min.jpg

Na Instagram z izoblikovanim slogom

Poleg bloga, modne, popotniške in kulinarične utrinke deli tudi na Instagramu, ki je zadnja leta postal dobičkonosna platforma. Kot nam zaupa, število sledilcev najhitreje raste prav tam.

In kako pravzaprav zgraditi instagram profil, ki mu bo sledilo veliko ljudi? "Najprej se je treba osredotočiti na eno področje in profil graditi na tem. Ko sem sama pred 5 leti začela z Instagramom, sem objavljala vse po vrsti, zdaj pa je moj slog bolj izoblikovan. Ljudje te radi spremljajo, če imaš izoblikovan nek svoj pečat," pravi blogerka in opominja, da ne smemo pozabiti niti na pravilno uporabo hashtagov, torej #oznak, ki imajo največ dosega.

Njen ulični stil si poglejte v spodnji fotogaleriji tokratnega Modnega objektiva.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)