Modni objektiv: Bodoča pravnica, ki obožuje barve in ne potrebuje ličil

Taja, 22 let: obožuje uhane, prisega na zdrav življenjski slog in v resnici ne potrebuje ličil.

10.5.2017 ob 5:43

1.jpg

V tokratnem Modnem objektivu smo v ljubljanskem parku Tivoli ujeli 22-letno Tajo. Ljubljančanka je velika ljubiteljica živali, potovanj in zdrave prehrane, več let je trenirala namizni tenis, prisega na jogo in pilates, večino časa pa ji trenutno vzame študij prava.

Pred časom si je želela postati odvetnica, najbolj jo zanimata civilno ali družinsko pravo, a med študijem vedno bolj ugotavlja, da bi raje opravljala delo, ki ne prinaša konstantnega stresa, pa četudi na račun zaslužka. 

Ujeli smo jo v kombinaciji džinsa in rdeče. Rdeča srajca z odprtimi rameni je iz Zare, hlače iz H&M, kjer pogosto nakupuje, torbica je iz Naje, čevlji pa iz Reninija, od koder je zadnje čase večina njene obutve.

2.JPG

Od doma brez ličil, nikoli pa brez uhanov

Bodoča pravnica zjutraj raje malo dlje spi, zato gre na faks pogosto kar brez ličil, le redko pa jo boste ujeli brez uhanov. Nakit namreč obožuje, prav uhanov pa ima več kot 150 parov.

Kot pravi, ne mara črnine in raje nosi žive barve, a morajo biti te vedno tudi usklajene. Naravnost obožuje nakupovanje, raje kot en drag kos, pa kupi več ugodnejših, saj tako lahko sestavi več različnih stajlingov. V kakšnem smo jo ujeli, preverite v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)