Modni objektiv: V nogavičkah s pentljo in rumenem plašču

Eva, 26 let: Svoje stajlinge rada popestri z malo drugačnimi kosi.

3.5.2017 ob 10:14

1-min.jpg

V tokratnem Modnem objektivu smo ujeli Evo. V megleno dopoldne je po ljubljanskih ulicah zakorakala v sončnem plašču in črnem stajlingu. Ljubljančanka že nekaj časa piše tudi blog Eve's Breeze, kjer deli svoje misli o različnih temah, prav s pisanjem pa bi si rada zgradila tudi kariero. V bližnji prihodnosti se namreč namerava preseliti v Kanado, kjer si želi pisati za kakšno revijo ali spletno stran.

Na Plečnikovi tržnici smo jo ujeli v črnini, ki jo je popestrila s kontrastno rumeno. Njen slog navadno temelji na basic kosih, stajling pa rada začini z nečim malo drugačnim. Pred objektivom ima obute črne allstarke, nogavičke s pentljo, pajkice in tunika so iz Calzedonie, rumen plašč pa je znamke MAX&Co.

2-min.jpg

Eva zagovarja princip kombiniranja oblačil na sto in en način, zato ne nakupuje brezglavo, en kos pa rada ponosi v različnih kombinacijah, saj je tako vsakič videti kot nov.

Nekaj navdiha za kombiniranje oblačil najde na Pinterestu in ne mara nakita – edini reden "dodatek" na njenih zapestjih je zato kar elastika za lase. Več o njenem stajlingu pa v spodnji fotogaleriji Modnega objektiva.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)