Modni objektiv: Ekonomistka v oblačilih z otroškega oddelka

Monika, 25 let: trenutno je obsedena z našitki, prisega pa na džins in črnino.

17.5.2017 ob 6:20

1.jpg

V tokratnem Modnem objektivu gostimo Moniko, Ljubljančanko, ki je tik pred 26. svečko na torti. Po desetih letih dela v marketingu je trenutno v fazi iskanja službe, ki ji bo v veselje in kjer bo lahko izražala svojo kreativnost, ki smo jo lahko videli že v njenem stajlingu. Pri tem je morala do zdaj med tednom zaradi narave službe do neke mere upoštevati tudi kodeks poslovnega oblačenja, kar lahko pogosto ovira posameznikov modni slog. 

Kot pravi, je 90 odstotkov njene omare odeto v črnino, ki je že od nekdaj glavni odtenek njene garderobe. Hkrati pa ne mara dolgočasnosti, zato svoje outfite vedno popestri še z nečim malo drugačnim. Trenutno so njena obsesija našitki, ki jih ima tokrat na svoji torbici, čevljih pa tudi na hrbtu jakne iz džinsa.

2.jpg

Gospodična, ki zavije tudi na otroški oddelek

Ujeli smo jo v hlačah z zanimivimi napisi in usnjenem bodyju iz Zare, tam pa je kupila tudi jakno iz džinsa. Pravzaprav jo je našla na otroškem oddelku, kjer oblačila zase najde že, no, od otroštva! "Otroški oddelek je super, saj so oblačila pol cenejša in nima jih vsak," nam v smehu zaupa Monika, ki ima srečo tudi s čevlji, saj ima majhno številko noge. Torbico, čevlje in choker je našla v trgovini Stradivarius.

Modnim trendom sledi do neke mere – pred objektiv je stopila v črnih mrežastih nogavičkah, ki so trenutno hit prehodne sezone. "Mislim, da obleka še vedno naredi človeka. Ko vidim, kaj ima nekdo oblečen, takoj dobim vtis, si naredim zgodbo o njem. S tem se najprej predstaviš", sklene Monika.

Njen stajling najdete v spodnji fotogaleriji tokratnega Modnega objektiva.

 

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)