Modni objektiv: Manca Šepetavc, miss športa v visokih petkah

Pred Mičnin modni objektiv je tokrat stopila atletinja Manca Šepetavc, aktualna miss športa Slovenije.

7.6.2017 ob 5:10

1-min.jpg

V Modnem objektivu gostimo Manco, aktualno miss športa, ki se z atletiko ukvarja že petnajsto leto. Športnica ima za seboj že kup obetavnih rezultatov, ena njenih najodmevnejših uvrstitev je 11. mesto na svetovnem prvenstvu v Ameriki. Kot nam je zaupala, je atletiki tako predana, da ji predstavlja način življenja, trenira pa kar dvakrat na dan. 

"Z voljo in vztrajnostjo se da preseči vsako oviro," nam zaupa ovirašica, ki svoj priljubljen moto rada uporabi na vseh življenjskih področjih. Ker je njen urnik povsem zapolnjen z atletiko, ob tem izredno študira velnes, zanima pa jo vse, kar je povezano z zdravim načinom življenja, zdravo prehrano in osebnim trenerstvom.

2-min.jpg

"Atletika mi je dala veliko pozitivnih lastnosti, kot so vztrajnost, borbenost in nekaj temperamenta, da sem odrezava, ko je treba biti, a si hkrati pustim nekaj razneženosti, ko je to treba", nam je zaupala nasmejana športnica. 

Manca velik del dneva preživi v športni opremi, športnemu slogu pa v prostem času rada doda še nekaj elegance. V središču Ljubljane smo jo ujeli v zapeljivi vojaško zeleni obleki z odprtim hrbtom iz Zare in vrtoglavih petkah s trendovskimi pom-pomi, prav tako iz omenjene trgovine. 

Prisega na vedno urejene nohte, roko ji krasi ura s podpisom Michael Kors, rada se tudi liči, a brez pretiravanj. Njen zaščitni znak so tudi bujni dolgi lasje, ki jih je po vztrajnem prigovarjanju trenerja prav te dni nekoliko skrajšala s tehniko vročih škarij. V kakšnem stajlingu jo je ujel Modni objektiv, pa preverite v spodnji galeriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)