Modni objektiv: Blogerka, ki je modo ponesla na ulice Maribora

Ana Cepec stoji za modnim blogom Sweetannesblog, Mična pa jo je tokrat postavila pred svoj Modni objektiv.

28.6.2017 ob 5:10

1-min.JPG

V tokratnem Modnem objektivu predstavljamo Ano Cepec, modno navdušenko, ki se je z bloganjem srečala že pri dvanajstih, njena blogerska pot pa se je karierno zares začela razvijati lani. 

Ana je svoj blog vnovič zagnala oktobra, Sweetannesblog pa temelji na tem, da podpira slovenske znamke in trgovine. Poleg modnih vsebin želi spodbujati tudi turizem in vse, kar je slovenskega.

Korošica, ki ustvarja v Mariboru 

Ana na mariborski filozofski fakulteti trenutno študira prevajanje in tolmačenje iz nemščine, v žepu pa ima že diplomo iz prevajalstva in umetnostne zgodovine. A Maribor ni bil od nekdaj njej dom. Korošica je 15 let živela v Dravogradu, ob selitvi v majhen kraj Gortina pri Muti pa se je z avtobusom vsak dan vozila na faks v Maribor, kar ji je vzelo po tri ure.

2-min.JPG

Večje mesto ji je odprlo več možnosti za sledenje svojim blogerskim sanjam, po diplomi pa se je v Maribor tudi preselila. Večina njenih fotografij ulične mode je tako posnetih prav v štajerski prestolnici, rada pa ustvarja tudi na uličicah mestnega jedra Celja, iz okolice katerega prihaja njen fant. 

Krasijo jo tetovaže z globokimi pomeni

Anine roke krasijo tudi štiri tetovaže, vse pa nosijo močna sporočila. Napis ljubezen je namenjen njenima sestrama in pokojni mami, ozvezdje ribe označuje njen horoskop, puščice si je po mamini smrti za rakom na pljučih vtetovirala kot znak, da je vedno treba gledati v prihodnost, nanjo pa jo spominja tudi rožnata vešča, žival, ki ponazarja nit med življenjem in smrtjo.

3-min.JPG

Obožuje novo rožnato pričesko in mešanje ugodnih in prestižnejših oblačil

Blogerka že od nekdaj obožuje Chiaro Ferragni, ki stoji za modno platformo The Blonde Salad, s katero služi milijone. Tak zaslužek z blogom je pri nas sicer nemogoč, Ana pa pravi, da je naš trg vedno bolj pripravljen na sodelovanje z blogerji.

Plod enega takšnih sodelovanj je na primer njena rožnata pričeska, ki jo naravnost obožuje, pri srcu pa ji je tudi mariborska trgovinica Avocado, kjer se kolekcija neprestano spreminja, enakih oblačil pa imajo le po nekaj kosov, zato je verjetnost, da boste na ulici srečali nekoga v enakih oblačilih, zelo majhna. Hlače in majica, v katerih je pozirala pred Mičninim objektivom, so iz Avocada, čevlji iz trgovine Pull&Bear, nakit pa je znamke Six.

Njen stajling v celoti si poglejte v spodnji fotogaleriji tokratnega Modnega objektiva.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)