Modni objektiv: V kavbojkah, ki razkrivajo prav posebno tetovažo

Živa je pred Mičnin objektiv stopila v čevljih z Rihanninim podpisom in hlačah z malo drugačnim izrezom.

31.1.2018 ob 6:00

1.JPG

Pred tokratni Modni objektiv je stopila Živa, plavolaska, ki prisega na črnino, tetovaže in dober mejkap. Prihaja iz Ribnice, a že nekaj let živi v Ljubljani. Vleče jo v marketing, obožuje ličila, ki bi glede na njene veščine prav tako lahko postala ena od njenih kariernih usmeritev, poleg tega pa se ukvarja tudi z glasbo. 

Solo petja se je pred časom učila pri Sendi, pevki, ki je v devetdesetih zaznamovala slovensko glasbeno sceno, danes pa kot backvokalistka poje ob Trkaju in Boštjanu Nipiču – bolje znanemu pod vzdevkom Nipke –, kakšno leto pa prepeva tudi v slovenskem bendu Dandelion Children.

2.JPG

Od tajskih tetovaž do piercingov

Plavolaska je tudi velika ljubiteljica tetovaž. Pred kratkim si je na Tajskem čez cel hrbet omislila tradicionalno Sak Yant tetovažo, ki jo varuje pred slabimi uroki in dušami, predstavlja pa leva, simbol moči in avtoritete, njeno kožo pa krasi še nekaj podob. Pod ustnico ima tudi piercing, razmišlja pa že o novem …

3.JPG

Od rocka do punka, a črnina ostaja

Svoj modni slog je skozi leta spreminjala, od rockerskega do punkerskega, trenutno ji je všeč ulična moda, včasih poseže tudi po bolj elegantnih kosih, vedno pa prisega na superge in črnino. 

V objektiv smo jo ujeli v čevljih z dodatnim paščkom znamke Fenty Puma, pod katero se podpisuje glasbenica Rihanna, bundo je našla v Zari, hlače pa je na razprodajah za 10 evrov ujela v Bershki. Kar jih dela posebne, je neobičajen izrez tam, kjer bi sicer morali biti sprednji žepi. In ker na tem delu manjka blago, se z golo kožo pokaže še ena od njenih sicer bolj skritih tetovaž.

4.JPG

Obožuje široke klasične majice, to, v kateri smo jo ujeli v objektiv, pa delajo posebno strateško pozicionirani kovinski detajli. Tudi to je ujela na razprodajah v zgoraj omenjeni trgovini. Namesto torbic že lep čas raje nosi nahrbtnike, velik del njene garderobe pa je s spletne trgovine Asos. V čem je stopila pred modni objektiv, preverite v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)