Modni objektiv: Gospodična, ki z dodatkoma pod ustnico obrača poglede

Neža, 25 let: lepotna blogerka, ki jo poznamo tudi pod imenom Rose Touch Blog.

3.1.2018 ob 8:30

2-min.JPG

V prvem letošnjem Modnem objektivu gostimo Nežo, gospodično iz Ljutomera, ki zadnji dve leti ustvarja lepotni blog pod imenom Rose Touch Blog. 25-letnica je po končani kozmetični šoli doštudirala še za poslovno sekretarko, ob dveh poklicih iz čisto drugih smeri pa je blog postal njena dodatna mini služba. 

Piše o modi in lepoti, testira kozmetiko in obožuje notranji dizajn ter slikanje na platno, na blogu pa deli tudi osebne zgodbe. Kot se za dekle s kozmetično šolo spodobi, obožuje make-up, prisega na mat šminke, ki so najbolj obstojne in se želi z ličenjem v prihodnje ukvarjati še bolj aktivno.

1-min.JPG

Mičnin objektiv jo je ujel v črnini in z rdečo šminko. Ne prisega na znamke, nakupuje v priljubljenih verigah trgovin s trendovskimi kosi, ki so cenovno dostopni in jih lahko skombiniraš. Njena oprava je bila tokrat skoraj v celoti iz trgovine H&M, čevlje s pentljo na zadnjem delu pa je naročila na spletni strani Factcool, ki jo je okrila povsem po naključju.

Dva piercinga pod ustnico, ki kradeta poglede

Neža obožuje tudi tetovaže in piercinge, najbolj vpadljiva sta dva na spodnji ustnici, ki jima zaradi očitne podobnosti rečemo kar snake bites – kačji ugriz.

3-min.JPG

"Vedno sem malo izstopala, nočem biti enaka vsem. Zanimivo pa je, da mi do zdaj še nihče ni rekel nič slabega glede mojih piercingov pod ustnico. Ko sem v tajništvu vrtca opravljala delovno prakso, sem pričakovala, da bodo glede mojih dodatkov zelo strogi, a so me vsi lepo sprejeli. Otrokom se je to zdelo noro zabavno, tudi od odraslih pa sem dobila veliko vprašanj na to temo, a vse pozitivne," nam je zaupala Neža, ki pa se ji vseeno zdi, da tetovaže in piercingi pri nas še vedno niso najbolje sprejeti, posebej, ko gre za iskanje službe. 

Več o njenem slogu pa v fotogaleriji tokratnega objektiva.

Fotografije in besedilo: Maja Fister 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)