Modni objektiv: Alicia Simonič, od petk do trenirke

Alicia Simonič: Celjanka, ki v Ljubljani ustvarja modni blog in študira dizajn.

13.9.2017 ob 5:42

1-min.JPG

V tokratnem Modnem objektivu predstavljamo Alicio, študentko vizualnih komunikacij na Fakulteti za dizajn, ki jo poznamo tudi po njenem blogu. Ustvarja ga že dolgo, zadnje leto pa se trudi objavljati bolj aktivno. Začela je z modnimi vsebinami, saj so jo prijateljice pogosto spraševale, kje kupuje oblačila, zato je svoj slog kombiniranja stajlingov začela deliti z vsemi. Kmalu jo je bloganje zaneslo tudi v svet lepote in potovanj. 

Od njenih blogerskih začetkov do danes se je, kot pravi, spremenilo marsikaj. Predvsem zadnji dve leti opaža porast blogerjev, več pa je tudi možnosti za sodelovanja z različnimi podjetji, kar pomeni, da lahko z blogom tudi kaj zaslužiš. Tudi sama je od prvih fotografij, posnetih v svoji sobi s pomočjo stativa, prešla na različna sodelovanja s fotografi in s svojimi vsebinami začela graditi na kakovosti.

2-min.JPG

Celjanka, ki študira v Ljubljani, je tudi velika ljubiteljica grafičnega oblikovanja, fotografije in videoprodukcije, ker rada ustvarja, pa želi svojo poslovno pot usmeriti v nekaj kreativnega.

In njen modni slog? Ta se je v zadnjih letih močno preoblikoval. V srednji šoli je namreč prisegala na urejenost do potankosti, njen make-up in pričeska sta morala biti popolna in oboževala je petke. Danes bolj prisega na udobje, obožuje Nino Šušnjara in všeč ji je, da je ulični stil v povsem sprejemljiv kos oblačila pripeljal tudi trenirke, v kateri gre včasih celo na faks.

4-min.JPG

V Modnem objektivu smo jo ujeli v stajlingu, v katerem se od glave do pet združita udobje in eleganca. Pred objektiv je stopila kavbojkah iz H&M-a, visokih črnih škornjih iz Zare in udobnem puloverju, ki ga je v Primarku našla za 5 evrov. Nam najbližja priljubljena veriga ugodnih trendovskih oblačil Primark je sicer v Gradcu, kamor jo najpogosteje tudi zanese po nakupih. Celoten stajling ujamete v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)