Modni objektiv: Blogerka, ki uči plavanje in jo čaka študij modnega oblikovanja

Pia, 22 let: Blogerka, ki dela kot učiteljica plavanja, sicer pa je njena velika ljubezen moda.

26.7.2017 ob 7:20

1-min.JPG

Pred Modni objektiv je tokrat stopila Pia Hočevar Mucić, ki jo sicer poznamo tudi po blogu Fash 'n' fudge. Zadnja tri leta sicer dela kot učiteljica plavanja, vmes je študirala psihoterapijo, a njena velika ljubezen je bila že od nekdaj moda.

Spomladi je svoje spretnosti brusila na likovnem tečaju, prav te dni pa je izvedela, da je naredila sprejemne izpite in bo jeseni začela s študijem modnega oblikovanja na Naravoslovnotehniški fakulteti. 

Na njenem blogu, ki ga ustvarja zadnja tri leta, sicer najdete kup modnih vsebin, svojo kreativnost pa upa, da bo kmalu lahko nadgradila tudi s kakšno nosljivo modno kolekcijo iz naravnih materialov, sicer pa jo mika tudi oblikovanje torbic.

2-min.JPG

Opustila ličila in se začela obračati k trajnostni modi

Njen slog se je v zadnjih letih sicer precej spremenil. Glede na to, da dela na bazenu, prisega na športni minimalizem, nehala pa so jo zanimati tudi ličila. Zadnja dva meseca tako po svetu hodi povsem brez make-upa in pravi, da to pozitivno vpliva na dojemanje samega sebe, saj si kljub začetni neprijetnosti s časoma postaneš povsem naraven čisto všeč. 

Obožuje srebrne vintage prstane in uhane ter prisega na udobne in preproste kose, zadnje čase pa se obrača k trajnostni modi. Če so bila včasih vsa njena oblačila iz Zare, se zadnje leto trudi opustiti hitro potrošniško modo in raje podpira ekološko, trajnostno in slovensko, od domačih znamk se trenutno najbolj navdušuje nad Viva's Project. Zato stremi k temu, da kupuje manj, a kakovostno. Njen minimalističen, a še vedno šik stajling ujamete v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)