Modni objektiv: Njen zaščitni znak je figa na vrhu glave

Maja Galac, popotnica, ki sledi svetovnim trendom.

8.11.2017 ob 8:45

3-min.JPG

Pred tokratni Mičnin modni objektiv je stopila Maja Galac, plavolaska iz Murske Sobote, ki že nekaj let živi v Ljubljani, vleče pa jo tudi povsod po svetu. Magistrica upravnih ved namreč svoj prosti čas in finance najraje nameni za potovanja. Poleg evropskih prestolnic je povsem novo plat potovanj odkrila na Mavriciju, kjer je dva meseca delala kot prostovoljka na različnih projektih. To je bilo tudi njeno prvo potovanje, na katerega se je odpravila povsem sama in kot pravi, je to nekaj, kar bi moral izkusiti vsak.

2-min.JPG

Ker so jo solo potovanja tako navdušila, je čez nekaj časa odpotovala še na Kubo, kjer je v Havani še dva meseca pisala svojo magistrsko nalogo, spoznavala domačine in samo sebe ter ugotovila, da se je čas na tem otoku čisto ustavil. Plavolasko, ki se navdušuje tudi nad modo, smo pred objektiv ujeli v Ljubljani, kjer spomine na Kubo obuja med plesnimi vajami kubanske salse – tako je, tudi to se najde v naši prestolnici.

1-min.JPG

Majo boste le redko ujeli brez fige na vrhu glave, ki je postala že njen zaščitni znak. Večina njene garderobe je iz Zare, obožuje Adidasove superge, nahrbtnike Anje Zupančič in Frachelline vrečke, med zanimivimi dodatki pa je njen prstan, ki ga nikoli ne sname, nosi pa ga kar na sredini prsta. O čem govorimo in v čem smo jo ujeli, preverite v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)