Modni objektiv: Plavolaska, ki se je našla v digitalnem marketingu

Miša, 27 let: oblači se na moškem oddelku, glasno navija ob športnih dogodkih in plava v digitalnih in kripto vodah.

21.2.2018 ob 5:55

1.JPG

Pred tokratni Modni objektiv je stopila Miša, Celjanka, ki že od začetka študija živi v Ljubljani. Po študiju komunikologije je nadaljevala z delom v tej smeri, svoje znanje pa je izpopolnjevala tudi na praksi v Španiji. 

"Mladim priporočam, da del izobraževanja preživijo v tujini, saj s tem pridobiš na razgledanosti, spoznaš druge kulture in način dela, na koncu pa vedno ugotoviš tudi, da nam je v Sloveniji lahko prav fino," pravi Miša, ki je v tujini delala z Erazmus študenti. 

Trenutno dela v oglaševalski agenciji, kjer vodi kampanje v Sloveniji, delujejo pa tudi na globalni ravni. Zadnje čase se usmerja v ICO projekte, predava na webinarjih in svetuje podjetjem, kot nekdanja zagrizena športnica (s črnim pasom!) pa je tudi zvesta navijačica ob nogometnih in košarkarskih tekmah.

2.JPG

Ropa bratovo omaro ali zavije na moški oddelek

Včasih je prisegala na črnino, danes pa v svojo garderobo dovoli tudi barvam. Poletje izkoristi za oblekice in bolj ženstveno modo, v hladnejših mesecih pa prisega na ulično unisex modo, takšno, ki jo izbrska kar na moškem oddelku ali v bratovi omari.

"Obsedena sem z oversized jaknami in supergami. Pogosto se zgodi, da si brat kakšno kupi in mi je potem tako všeč, da jo odkupim od njega. Pa tudi prej kot v Topshop bi šla v Topman, moški oddelki so super!" nam v smehu zaupa Miša, ki sicer sovraži nakupovanje, zato vse ostalo naroča kar prek spleta.

3.JPG

Pred objektiv smo jo ujeli v belih Nike supergah, jakna in hlače so iz Zare, srajca je iz trgovine Pull&Bear, majica iz Manga. Minimalistična je tudi pri nakitu, pravzaprav ga sploh ne nosi, razen včasih kakšno uro. Tudi torbic ne nosi, nahrbtnik pa je njen zvesti spremljevalec zato, da lahko s seboj vedno nosi tudi laptop. 

In ličila? "Ne posvečam jim preveč pozornosti, vsako jutro imam enako rutino, eyeliner in maskara, če to delaš že nekaj let, imaš gib za črto na veki že v krvi," pojasni. 

V čem smo jo ujeli v Modni objektiv, preverite v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)