Modni objektiv: Na kolenih raztrgane hlače so lahko šik

Mičnin modni objektiv se je po ljubljanskih ulicah tokrat oziral za raztrganimi hlačami.

11.5.2016 ob 6:35

druga-001.JPG

Raztrgana oblačila so še pred nekaj leti veljala za tista, ki jih je "dovoljeno" nositi le ob koncih tedna, ko niste zapustili hiše ali pa, ko ste ob trdi temi na sprehod peljali psa in odnesli smeti. Časi se spreminjajo, naše babice zmajujejo z glavami, mi pa s trgovskih polic veselo grabimo že namerno poškodovana oblačila. Modni trendi, pač.

prva.JPG

Mičnin modni objektiv se je tokrat oziral za golimi koleni. Pa ne tistimi, v kratkih krilih, ampak takšnimi, ki sramežljivo kukajo izpod strganih hlač. Teh je na ulicah vsako sezono več, s pravo kombinacijo pa jih lahko brez slabe vesti oblečete tudi ob kakšni bolj svečani priložnosti.

Ukrajinski čudaški preobrat za 370 evrov

Strgane hlače nas sicer spremljajo že nekaj sezon, od oguljenih zaplat pa smo letos prišli zgolj na prerezano blago na kolenih. Na kijevskem tednu mode pa sta s svojo različico razparanih kavbojk presenetila oblikovalca Ksenia Marchenko in Anton Schnaider, ki se podpisujeta pod znamko Ksenia Schnaider.

Downloads6.jpg

Oblikovalski dvojec je predstavil na kolenih razparane kavbojke, ki pa so precej bolj nenavadne od tistih, ki smo jih ujeli na naših ulicah. Del hlač od pasu do kolen je precej širok, medtem ko so hlačnice pod koleni zelo oprijete. Blago se na kolenskem pregibu na zadnjem delu noge drži skupaj. Za tega čudaškega modnega hibrida boste odšteli 370 evrov. Ali pa raje ne.

Avtor: Maja Fister

Foto: Maja Fister, arhiv prozvajalca


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)