Modni objektiv: Bi imeli pričesko v barvah mavrice?

Mičnin modni objektiv je po ljubljanskih ulicah tokrat lovil mavrične barve. Te vedno pogosteje ujamemo kar v laseh.

20.4.2016 ob 7:30

_DSC0154.JPG

Če smo se skozi hladnejši del leta ovijali v temne plašče, pa pomlad tudi v naše garderobe prinaša nekaj svežih barv. A nekateri gredo še korak dlje. Zakaj ne bi nekaj živih barv dodali še svojim lasem?

Časi, ko smo neznance opisovali s "tista rjavolaska" in "tisti blondinec", so že zdavnaj mimo. A tudi če rečete "tisto dekle z modrimi lasmi", ni nujno, da bo vaš sogovornik takoj vedel, katero. Zakaj? Ker jih je ogromno!

_DSC0409.JPG

Trend so že dolgo tega posvojile zvezdnice čez lužo. Po Kylie Jenner, Kelly Osbourne, Hilary Duff in Nicole Richie smo z rožnato pričesko videli tudi domačo modno oblikovalko Nino Šušnjara, na nedavnem tednu mode pa sta pozornost pritegnila pevka Raiven in modni oblikovalec Eric Maj Potočnik. Prva se je po modni brvi sprehodila s kričeče vijoličasto pričesko, oblikovalec pa se je odločil za rumeno.

Takšno pričesko sicer lahko ustvarite s trajno barvo (priporočamo, da delo prepustite izkušenemu frizerju), na trgu pa je tudi veliko sprejev in kred, ki vam lase obarvajo le za dan ali dva.

Koliko nenavadnih odtenkov las smo ujeli v enem popoldanskem sprehodu po ljubljanskih ulicah, si poglejte v spodnji fotogaleriji.

Besedilo in fotografije: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)