Modni objektiv: Lara Begič, modna Gorenjka, ki se je zaljubila v Ljubljano

Lara: Modna blogerka, ki prisega na vsebino, kjer je tudi besedilo.

25.4.2018 ob 7:00

micna.JPG

S pomladjo (in cvetnim prahom) se skupaj s svežimi obrazi in šik stajlingi vrača tudi Mičnin modni objektiv. Tokrat smo kavo, preden je stopila pred aparat, spili z Laro Begič, simpatično modno in lifestyle blogerko, ki jo vleče tudi v odnose z javnostmi. V Ljubljani namreč študira komunikologijo – medijske in komunkacijske študije, v prestolnico pa se je pred nekaj leti preselila iz Kranja.

"V resnici zelo rada živim v Ljubljani, čeprav se mi je ob selitvi z Gorenjske zlomilo srce. Sovražila sem jo in ko sem le lahko, sem zbežala nazaj v Kranj. Potem pa sem začela hoditi na faks, spoznala več Ljubljančanov in se v mesto noro zaljubila. Sploh si več ne predstavljam, da bi živela kjerkoli drugje," pove Lara, medtem ko opazujeva četico pomladnih turistov, ki se lenobno vleče čez Kongresni trg.

micna0.JPG

Ena od stvari, ki jih ustvarja in na katere je najbolj ponosna, je njen blog Mainstream Chic. "Ko sem bila mlajša sem pisala anonimen blog, brez fotografij, le s teksti. Modni del se je razvil kasneje, ko sem se na faksu spoznala s fotografijo in estetiko. Svojega sloga nikoli nisem imela za nekaj posebnega, še vedno je precej klasičen, saj kupujem, kar mi je lepo in trendom ne maram podlegati, če mi niso všeč. Zato ob modi še vedno dajem prednost pisanju, a tudi fotografija in oblikovanje strani me izpopolnjujeta," nam je zaupala Lara.

micna000.JPG

Pred objektiv je stopila v čevljih iz HM-a, v jakni iz Zare, Stradivarius romantičnem krilu in z njeno najljubšo rdečo Furla torbico, ki je eden redkih dizajnerskih kosov, ki jih boste našli pri njej. "Pred leti me je mami naučila, da morata biti denarnica ali torbica nujno rdeči, saj v takšne prihaja denar," nam je v smehu povedala plavolaska, ki sicer prisega na klasične kose, najpogosteje pa jo boste srečali kar v kavbojkah.

Več o njenem tokratnem stajlingu pa v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)