Modni objektiv: Dolgonoga 19-letnica, ki se poteguje za laskavi naslov

Nika Kar, 19 let: Nekdanja navijačica in atletinja, ki se podaja v svet mode in lepote.

11.4.2018 ob 7:30

micna.JPG

Pred Mičnin modni objektiv je tokrat stopila Nika, mlada Ljubljančanka, ki je zadnje leto izkoristila za kup novih izzivov. Med šolanjem si je vzela eno prosto leto, v tem času pa je že trikrat obiskala Švico, petkrat London, ravno po našem intervjuju se že drugič vrača v Istanbul, dva tedna pa je preživela tudi v Maleziji, kjer je snemala oglas za mobilno aplikacijo in raziskovala azijsko kulturo.

Od športa do lepotnih vlogov in modelinga

19-letna Nika se v prihodnosti vidi v podjetništvu in digitalnem marketingu, prisega na zdravo življenje in obožuje ličila, o njih pa snema tudi svoje vloge, ki jih objavlja na YouTubu. Tudi na Instagramu ji sledi lepo število ljudi, zaupala pa nam je tudi, kaj je ključ do zveste baze sledilcev.

micna0.JPG

"Mislim, da je najbolj pomembno, da si, kar si. Sama sem se nekaj časa lovila, ker nihče noče svojih napak pokazati svetu. Bila sem mlajša in še malo negotova vase, a mislim, da se vedno bolje izražam in oblikujem v to, kar sem. Seveda pa je pomembno tudi, da imaš lepe fotografije, dobro vsebino, iz katere se vidi, da jo res rad ustvarjaš in da to počneš redno, konsistenca je ključna," pojasni Nika.

Med gap yearom še na lepotni izbor 

Poleg vseh letošnjih projektov se je prijavila še na lepotni izbor Miss Earth Slovenija in je med dvanajstimi finalistkami za lento.

micna00.JPG

"Prijavila sem zaradi novih izkušenj in osebnostne rasti. Ob takšnih priložnostih spoznaš veliko super ljudi s podobnimi interesi, pa tudi ličenje in hoja sta mi pri srcu. Glede na to, da imam letos zaradi gap yeara več časa, sem si rekla, zakaj pa ne," nam je o izboru zaupala Nika, ki se z manekenstvom resneje ukvarja zadnjih nekaj let, pred tem pa je bila zagrizena športnica – devet let je bila navijačica, pet let pa je trenirala atletiko. 

Modni navdih: Coco Chanel 

Pred naš modni objektiv je stopila v usnjeni jakni in črnih bulerjih ter romantičnem krilu, posutim s cvetjem. "Moja največja inspiracija je zagotovo Coco Chanel, ker je začela revolucijo, prva si je upala narediti stvari, ki jih še nihče ni in to mi je bilo od nekdaj všeč. Moj slog je bil vedno bolj športen, ker sem bila tudi sama športnica, a se končno prebijam v bolj elegantne vode. Še vedno prisegam na superge, slojenje oblačil in mešanje različnih vzorcev," pravi Nika, ki nas je navdušila tudi s svojo pričesko. Več pa v spodnji fotogaleriji Mičninega modnega objektiva.

Besedilo in fotografije: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)