Moda za pomlad-poletje 2018: Pet trendov, ki jih napoveduje Zara

Ko govorimo o modnih trendih za sezono pomlad-poletje 2018, je Zara prava modna navdušenka.

18.4.2018 ob 8:30

jeans_jakna_zara_micna.jpg

Trendi se menjujejo hitreje kot kdaj koli prej in če želiš svoj modni korak sinhronizirati s časom, moraš vsekakor vsake toliko pokukati tudi v Zaro, pravi Man Repeller. Ne samo, da boš tam našla trenutno modne kose, krojene po vzoru vrhunskih modnih oblikovalcev, Zara je tudi prava modna vedeževalka, ko pride do njihovega stiliranja.

Gotovo si tudi ti že marsikdaj odprla spletno trgovino, zavila z očmi, češ, kdo bo pa to nosil, potem pa se je trend razmahnil čez vse modne bloge in celo na ulice. Treba je torej priznati, da ima kraljica hitre mode marsikdaj prav in da boš tudi tokrat na tekočem, predstavljamo modne trende, ki jih Zara vizionarsko napoveduje letos.

1 Kombiniranje hlačnih kostimov in sandal

Verjetno si že ugotovila, da izložbe trgovin to pomlad preplavili enobarvni hlačni kostimi. Večinoma so krojeni v »oversized« oziroma prevelikem stilu, hlače pa segajo krepko čez gležnje in celo do tal. In če se zaenkrat z njimi le spogleduješ in še nisi zbrala poguma, da bi tudi sama skočila vanje, naj te pomirimo, da se kombiniranja ni treba bati, saj Zara navdušuje s precej preprosto izbiro. Poletnimi sandali.

2 Navdušenje nad starinskimi modnimi dodatki

Saj veš, tisti slamnati klobuki, ki so jih francoske gospe nekoč nosile na plaži v San Tropezu. Zopet so v modi in večjega boš izbrala, boljše bo. Zara jim letos dodaja tudi barve in nekaj asimetrije.

 

3 Prosojne obleke

To poletje bodo na plaži frfotale prosojne tančice, oblečene kar čez kopalke. V Zari letos razpolagajo s kar nekaj ugodnimi kosi v različnih stilih, za katere že komaj čakamo, da se znajdejo v naši omari. Ups.

4 Ujemajoče se pletenine

Matchy-matchy je dolgo časa veljal za popoln no-go, lansko sezono se je pričelo spogledovanje z ujemajočimi se barvami, letos pa lahko brez oklevanja kombiniramo črtaste hlače in majico, krilo in pulover ter celo obleko in plašč. Še posebej so modne kratke pletenine v živih barvah, zato se nikakor ne boj biti malce drzna.

5 Jeans jakne

Vemo, da so jeans jakne v takšni in drugačni obliki trdoživa stalnica skoraj vsake sezone. Ampak letos se v Zari pojavljajo v popolnoma novi vlogi. Zapete in oblečene kot top. Zapetih jaken pa že leta nismo nosili, kajne?

Pripravila: Ev. N.
Fotografije: Zara


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)