Fotogenične rešitve, kako organizirati omaro s čevlji

Ste ena tistih, ki svojim čevljem namenjajo prav posebno nego in skrb? Naj bodo to nove bele trendi superge ali bleščeče petke, imamo nekaj idej, kako jim v omari nameniti prav posebno mesto.

17.3.2018 ob 5:55

micna.jpg

Ne le, da so urejene omare postale hit Instagrama, z njihovo pomočjo in večjo skrbjo za obutev, ji boste celo podaljšali življenjsko dobo. Preden se lotite organizacije omare, najprej končno naredite selekcijo. Izberite čevlje, ki so še vedno nosljivi, so vam prav in ste prepričani, da jih boste še kdaj obuli. Vse ostalo komu podarite, prodajte naprej ali, če so v res slabem stanju, nesite v smeti.

Obutev toplejše sezone, ki je pred vrati, tako potisnite na dostopnejše dele omare, težke zimske škornje pa lahko počasi že umaknete v ozadje. Imamo nekaj genialnih in super stajliš idej, kako organizirati čevlje!

Kot v izložbi

Če so vam všeč izložbe v trgovinah, kjer so čevlji skupaj z zgodbo postavljeni med torbicami, pasovi, cvetjem in drugimi dodatki ter dekorjem, si to lahko ustvarite tudi doma. Seveda tak prostor namenite za tisto obutev, ki je res nekaj posebnega.

Trik: obrnjeni v svojo smer

Če imate na policah prostorsko stisko, bodo čevlji manj prostora zavzeli, če enega postavite naprej s prsti, drugega pa s peto.

A post shared by Trendee Toad (@trendeetoad) on

Obešeni 

Pregledno in prostorsko varčno bodo stali tudi, če jih obesite s stene.

A post shared by Mimjon (@mimjon) on

A post shared by FURGNER (@furgner) on

Na dnu stojala

Vedno bolj priljubljene so minimalistične omare, v katerih ohranite manj kosov, ki so večni in svojo garderobo zmanjšate na zgolj tisto, kar resnično nosite. Z manjšimi garderobami je prišel tudi trend stojal, ki nadomeščajo velike omare, kot smo jih poznali do zdaj. Na teh stojalih vaša oblačila visijo kot v trgovini, na njihovem dnu pa je prostor tudi za čevlje.

A post shared by Milla Tawast (@millatawast) on

V lesenih zabojih 

Lesene palete so postale hit pri domačem sestavljanju pohištva – sedežnih garnitur in postelj, leseni zabojčki pa so postali nadomestki polic. Lepo služijo tudi kot police za čevlje!

Lestve! 

Lestve so presegle svoj namen in postale vsestranski pripomočki ter kosi pohištva – pozimi jo je marsikdo zaradi oblike preobrazil v novoletno smrečico, knjižni molji so jih preoblikovali v police za knjige, ljubitelji čevljev pa so te lesene površine izkoristili za police, kjer hranijo obutev!

A post shared by S t e f f i (@steffiniminnie) on

Kocke!

Kockaste police so v različne namene priljubljene že nekaj sezon, če boste svoje čevlje v njih razporedili še po barvni lestvici, pa bo pogled nanje še posebej veličasten.

A post shared by We Make Decor (@we_make_decor) on

A post shared by Milla Tawast (@millatawast) on

Avtor: F. M.

Foto: Instagram, Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)