Oskarji: Modni presežki in kiksi na rdeči preprogi

Kdo je bolj in manj navdušil na oskarjih?

5.3.2018 ob 9:20

Reuters_Pictures-20180305014630-90584100.jpg

Oskarji so podeljeni, analize o tem, ali so šli v prave roke ali ne, se že začenjajo, prav tako pa si že ogledujemo, kako so se na rdeči preprogi izkazale zvezdnice oziroma njihovi stilisti in oblikovalci. Na podelitvi oskarjev ženske v duhu gibanja #časjepotekel niso izbrale črne, presenetljivo veliko se jih je celo odločilo za rdečo, barvo ljubezni in strasti. 

nicoel_Reuters_Pictures-20180305022744-72141200.jpg

In kaj je bilo všeč Mični? Moramo priznati, da veliko modnih presežkov ni bilo, zagotovo se bo še dolgo govorilo o obleki Nicole Kidman, ki je takšne vrste, da ti je lahko zelo všeč ali pa nikakor ne. Nam je. Preostale igralke so ostale v okvirjih všečnosti. Seveda, kot vsako leto, so se na rdeči preprogi zvrstile tudi kreacije, ob katerih se zgolj vprašamo kaj pa je to.

Na vrhu lestvice najslabše oblečenih je smučarka Lindsey Vonn, ki je prišla v črni kreaciji, kostumu za črno vdovo, v temo pa je brcnila tudi Salma Hayek, ki je prišla na Oskarje kot Aladinova izbranka. Navdušila ni niti Whoopi Goldberg, povsem pa nas je razočarala še Emma Stone, ki navadno sicer kraljuje rdečim preprogram, a se je tokrat odločila, da bodo običajne črne hlače in rdeč suknjič dovolj. Vedno uglajena Viola Davis, ki nas navdušuje v seriji Kako se izmazati z umorom (How To Get Away With Murder), se tokrat ni izmazala s svojo opravo – barbie rožnato Michael Kors obleko. Kar tri kreacije, ki so se znašle med modni kiksi, pa so delo istega oblikovalca ... 

--> Kdo je pobral najprestižnejše filmske nagrade, najdete TUKAJ.

--> Najboljši trenutek podelitve si oglejte TUKAJ.

V galeriji najdete najlepše kreacije in tiste, ki nam nikakor niso všeč. 

Avtorica: Da. M. , F. M. 
Foto: Reuters Pictures


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)