Spletni zmenki: kaj vas čaka na drugi strani?

Nekoga, ki ga boste ljubili, se z njim ujeli in razumeli, lahko najdete tudi na svetovnem spletu.

23.8.2015 ob 12:15

shutterstock_96123290.jpg

Dandanes je vse več parov, ki so se spoznali preko spleta. Nekateri so srečni, drugi niso, nekateri so zakorakali po skupni poti, drugi so se razšli, a nič drugače ni pri tistih, ki se spoznajo v drugačnih okoliščinah.


Že slediš Mični na Facebooku?

Če torej razmišljate, da bi srečo v ljubezni tudi sami poiskali s pomočjo medmrežja, naj vas od namere nikar ne odvrnejo nekateri miti. Kateri so najbolj pogosti?


V dodatno pomoč vam bosta še članka:

shutterstock_215627653.jpg

Na takšen način ljubezen iščejo le zgube. Ko si v mislih predstavljate povprečnega posameznika, ki ljubezen išče na spletu, si prav zaradi tega mita najbrž zamišljate obilnega, neurejenega moškega, ki v resničnem sveti ne premore toliko poguma, da bi ogovoril damo. A to je povsem zmotna predstava. Res so tudi takšni, a večina jih je vendarle povsem običajnih.

shutterstock_209964616.jpg

Tvegate, da se sestanete z manijakom. V pogovorih se zdi povsem normalen fant, a ko se srečata, ugotovite, da je daleč od tega. To ne pomeni, da so vsi, ki srečo v ljubezni iščejo na spletu takšni, pač pa le, da ste imeli smolo. To pa se lahko zgodi tudi pri drugačnih načinih spoznavanja. Res pa je, da iz previdnosti vsaj za prvi zmenek izberite javno mesto in nekomu, ki zaupate, povejte, kje in s kom ste.

To je sramota. Ljudi je še vedno sram priznati, da so se spoznali preko spleta, a dandanes je to nekaj povsem normalnega. Če boste našli nekoga, s katerim se razumete, ujemate in ljubite je povsem vseeno, kje sta se našla: v resničnem ali virtualnem svetu.


Torej, kar pogumno.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)