Kako se urediti za zmenek, da ta ne bo zadnji

Prvi vtis je zelo pomemben, zato morate opravi za prvi zmenek nameniti veliko razmisleka.

17.4.2015 ob 1:00

shutterstock_209511958.jpg

Cilj je, da ste videti dobro in da se seveda tudi počutite dobro, izogniti pa se je treba pretiravanju. Katie Greengrass, stilistka mnogih slavnih oseb, je dala nekaj koristnih nasvetov, ki se jih velja držati med urejanjem za zmenek. Napotke ima za ženske in za moške, predvsem pa se drži pravila, da morate v prvi vrsti izražati to, kar ste.

ŽENSKE: Ne pretiravajte. Vrtoglavo visoke pete in premočno ličenje ga lahko prestrašijo. Naj bo preprosto in modno.

MOŠKI: Oblačila obvezno zlikajte. To je zelo pomembno, saj zmečkanost ni sprejemljiva in daje vtis, da se sploh niste potrudili.


ŽENSKE: Lepotičenje je zelo pomembno – lepo negovani nohti, sveže oprani in sijoči lasje, oblikovani v pričesko, ter prijeten parfum. Moški opazijo majhne stvari, ki vas delajo lepo.

MOŠKI: Podobni nasveti o lepotičenju veljajo tudi za moške. Lepo postriženi in oblikovani lasje, negovana brada in nohti ... S tem si boste nabrali dodatne točke.

MOŠKI: Ne pretiravajte z uveljavljenimi znamkami, če ste že kdaj dobili občutek, da dekleta bolj kot na vas padajo na vašo denarnico.

ŽENSKE IN MOŠKI: Ne nosite preveč plasti. Znojenje vam ne bo koristilo na prvem zmenku.

Katie ob vsem tem dodaja, da je najpomembnejše to, da nosite oblačila, v katerih se počutite udobno in samozavestno. Če se boste zavedali, da ste videti dobro, bo živčnost manjša in lahko se boste pokazali v pravi luči.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)