Prvi zmenki ženske stanejo do 160 evrov

Ženske veliko vložijo v to, da so na prvem zmenku videti kot iz škatlice.

28.3.2015 ob 2:00

shutterstock_128345609.jpg

Kot kaže, je prvi zmenek dogodek, na katerega se je treba posebej pripraviti, denar pa pri tem ne igra vloge.

Rezultati raziskave so namreč pokazali, da povprečna ženska za priprave na prvi zmenek zapravi približno 160 evrov; 110 evrov gre za obisk frizerja, pedikuro, manikuro, nakup novih ličil in obisk kozmetičarke, dodatnih 50 evrov pa za nov modni kos ali dva.

Izkazalo se je, da je nova pričeska najnujnejša stvar in da ženskam zanjo ni žal nobenega evra, vse drugo je drugotnega pomena.

Nova pričeska je mimogrede nujna tudi pri moških, le da oni zanjo zapravijo precej manj, a vseeno vložijo veliko v priprave – nekateri ne izpustijo niti obiska pri kozmetičarki za temnejšo polt.

A roko na srce, ženske bi lahko za urejanje za prvi zmenek zapravile precej manj. Bistvo prvega zmenka je, da vas moški spoznajo takšne kot ste, brez pomoči profesionalcev. Če se zveza obnese, vas oni ne bodo urejali vsak dan, kajne?

Raje se njihovih veščin naučite same. Drage pričeske ni težko posnemati, pomagate si lahko z videi na Youtubu, enako je z ličenjem in urejanjem nohtov. Ne pozabite - najlepše ste takrat, ko ste to, kar ste.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)