Največje moške napake v postelji

Tako kot ni dobro, če je zagret premalo, tudi ni prav, če je preveč.

7.11.2015 ob 1:30

shutterstock_257038960.jpg

Seks je strastni trenutek, v katerem bi morala uživati oba partnerja. A vendar včasih moški prav v želji, da bi zadovoljili svojo drago, storijo katero od napak. V britanski anketi, ki je razkrila, katere so najpogostejše, je sodelovalo 150 pripadnic nežnejšega spola. Te so izpostavile tri, za njihov užitek najpogosteje usodne napake moških.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Ne vzburi se do konca. Težko bi rekli, da gre za napako, bolj za nezgodo, ki ni ravno prijetna. Moški vzburjenja pač ne more zaigrati, v ženski pa slaba erekcija vzbudi nemalo dvomov in vprašanj. Med drugim tudi misel, da svojemu dragemu ni več všeč. A razloga za skrb v večini primerov ni. Vzroki za slabo erekcijo so največkrat stres, utrujenost, strah in celo negotovost o lastnih posteljnih vrlinah. Torej nič, česar se ne bi ob pravem pristopu dalo premagati in rešiti.

shutterstock_256340872.jpg

Pregrobo tam spodaj. V želji, da bi ustregli dragi, moški neredko malce pretiravajo. A kljub temu da veljajo za močnejši spol, pretirana moč tu ne igra ravno pozitivne vloge. Pregrobi prijemi s prsti ali z jezikom so zato tisti, ki so se med napakami moških v postelji znašli na visokem drugem mestu. Če se pojavi še ostra brada, plamen pri ženski lahko kaj hitro ugasne. Edina rešitev te težave je komunikacija. Pojasnite mu, da je spodaj občutljivo področje, ki zahteva veliko poljubov in nežnosti ter prav nič grobosti.

Malce prehitro. Več kot 70 odstotkov žensk se je vsaj enkrat že znašlo v položaju, ko je on prehitro končal. Čeprav je prehiter izliv lahko resna težava, gre v večini primerov za posledico učinka, ki ga imate na svojega partnerja, zato vam lahko to v določeni meri laska. A če do njega prihaja prepogosto, bodo vendarle potrebne spremembe. Pogovorite se z dragim, preizkusita katero od tehnik za preprečevanje prezgodnjega izliva, morda tudi predhodno masturbacijo. Sicer pa, kdo pravi, da se mora po njegovem izlivu odnos tudi za vas končati? Naj se po svojem užitku potrudi in ga pričara tudi vam.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)