Tako postanete njegova sanjska ženska

Za to, da bi o vas vedno sanjal, ne potrebujete konkretne preobrazbe, pač pa le nekaj pravih začimb.

30.4.2018 ob 4:50

ljubezen_par_moski_zenska_micna.jpg

Če menite, da bi za to, da bi postali sanje vsakega moškega, morali biti deležni velikih sprememb, imamo za vas dobro novico: temu ni tako. Poglejte pa, kaj storiti da boste postali sanjska ženska.

Bodite naravni. Seveda ste tedaj, ko ste popolnoma urejeni, videti naravnost odlično, a morda je čas, da malce omilite vsa ličila na obrazu. Moški namreč prisegajo na naraven videz in jih vsi okraski, dodatki in lepotni pripomočki včasih kar malce motijo. Bodite seksi na naraven način: dišite lepo, negujte lase, z ličili pa zgolj prekrivajte pomanjkljivosti.

Imejte svoje mnenje. Vedno imejte in zagovarjajte svoje stališče, pa čeprav je drugačno od njegovega. Prav tako bodite pripravljeni poslušati njegovo plat medalje. Ženska, ki se zna postaviti zase, je tista, ki je v očeh moškega več kot seksi.

Bodite razumevajoči. Postavite se kdaj v kožo svojega dragega in na zadeve poglejte z njegovega zornega kota. Imejte razumevanje za moške težave in tudi za potrebo, da bi kakšen večer preživel s prijatelji.

shutterstock_114041497.jpg

Sprejmite njegove prijatelje. Spoznajte se z njimi in ustvarite z njimi prijateljski odnos. To bo zagotovo cenil, spoštoval in v njegovih očeh boste neizmerno zrasli.

Zapeljujte ga. Spogledujte se z njim. Ne samo doma, tudi, ko sta v družbi in mu tako vedno znova pokažite, da vas privlači.

shutterstock_148161185.jpg

Sprostite se. Če vas povabi na večerjo, ne razmišljajte o tem, da kršite vsa pravila diete. Bodite sproščeni in uživajte. To, ne pa pretirano odrekanje in podrejanje pravilom, je za moške mnogo bolj privlačno.

Govorite o seksu. Pogovor o seksu je prav tako prijeten in razburljiv, kot seks sam. Ne bojte se pokazati, da imate radi spolnost in se o njej sproščeno pogovarjajte.

Prevzemite nadzor. Samozavest je pravi afrodiziak. Prevzemite v postelji nadzor. Morda je prav o tem vedno sanjal.

PREBERITE ŠE // STAROST, KO SI ŽENSKE LAHKO OBETAJO NAJBOLJŠI SEKS ali pa KAJ VSE VPLIVA NA ŽENSKI LIBIDO IN ORGAZME

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock, Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)