Poteze pri zapeljevanju, ki jih moški ne prenašajo

Otroški glasovi, ljubosumje in pretvarjanje nanj ne bodo imeli najboljšega učinka.

18.9.2019 ob 5:15 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Zapeljevanje je ljubezenska igra, v kateri uživa vsakdo. Spogledovanje, nasmehi, naključni dotiki, vse to so kamenčki v mozaiku spolnih igric, pri katerih pa velja upoštevati nekaj pravil. Tokrat spoznajte, katerih ženskih pristopov pri zapeljevanju moški ne marajo.

Govorjenje z otroškim glasom. Če med zapeljevanjem izbranca povišate glas in v svoje besedišče dodate še kakšno nepotrebno pomanjševalnico, boste dosegli ravno nasproten učinek od želenega. Posnemanje otroškega govora je za moške namreč izjemno nadležno.

Igranje naivke. Prav tako moški ne marajo naivnih in povsem nemočnih žensk. Zato ga nikar ne prosite za nasvet ali pomoč tedaj, ko ničesar ne potrebujete. Noben moški vam ne bo verjel in s tem boste pljunili le v lastno skledo.

Igranje ledene kraljice. Toplo-hladne igrice prav tako ne bodo prinesle zaželenega rezultata. Če se boste delali nedostopno, ga boste zgolj odvrnili od namere, da bi se trudil okoli vas. Z zapeljivimi pogledi in nato hladnim obnašanjem mu boste pošiljali mešane znake, tega pa nihče ne mara. Tako kot ženske namreč tudi moški radi vedo, pri čem v resnici so.

Izzivanje ljubosumja. Še ena povsem neprimerna in odbijajoča poteza, ki nikakor ne bo obrodila pravih sadov, z njo boste najbrž zapravili vse svoje možnosti.

Igranje skupnega interesa. Moške prav nič ne moti, če ženska o njihovem konjičku ne ve ničesar. Pretvarjanje, da se na njegovega odlično spoznate, pa je zanj nadvse nadležno. Zlasti če želite svoje znanje vedno znova kazati, s tem pa sebe in njega spravljate samo v zadrego.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)