Tri o moških manj znanih stvari

Moški imajo podobna čustva kot ženske, le da jih velikokrat skrivajo.

15.8.2015 ob 12:15

shutterstock_104245661.jpg

Čeprav so ženske velikokrat prepričane, da o moških vedo čisto vse (zlasti, ko gre za njihove slabe plati), se včasih malce motijo. Kajti tudi moški imajo svoje skrite kvalitete, samo poiskati jih je potrebno. Poglejte si nekaj namigov.


Že slediš Mični na Facebooku?


Preberite si še:

Moški so občutljivi

Vsaka, ki je imela izkušnjo s slabim fantom, se bo ob tem nasmejala, a v resnici so moški izjemno občutljiva bitja, le svoja čustva skrivajo za masko moči in možatosti. V to jih je največkrat prisilila vzgoja. Medtem, ko ženske lahko kričijo, jočejo in delajo dramo, so oni v veliko primerih primorani svoja čustva potlačiti, kar pa še zdaleč ne pomeni, da jih nimajo. Čustva so nam prirojena, njihovo izražanje pa nam je priučeno. In prav v tej točki so si moški in ženske različni.

shutterstock_259619213.jpg

Niso tako obsedeni z videzom

Seveda pogledajo lepo dekle, a ne vidijo vseh podrobnosti. Medtem, ko ženske opazijo pričesko, ličila, obleko in čevlje, moški vidijo žensko kot celoto, predvsem njen način hoje in samozavesten nastop. In prav to je dobra novica za vse ženske, ki doma ne zapustijo brez popolnega make upa. Moški do potankosti nanesenega črtala za oči največkrat sploh ne vidijo. Vidijo pa nasmeh in pokončno držo.

shutterstock_224821180.jpg

Pričakujejo namige

Čeprav je mnogo žensk prepričanih, da bodo s svojo hladnostjo in navidezno nezainteresiranostjo osvojile moški svet, je resnica drugačna: če bo menil, da v vas ni zbudil zanimanja, bo odnehal. Zato mu vsaj malce namignite, da vas zanima. S pogledom, nasmehom, gibom, ... Tako bo dobil pogum in vas nagovoril. V nasprotnem primeru pa boste lahko ostali brez zmenka.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)