Najpogostejše moške laži

Najpogosteje lažejo o centimetrih, denarju in letih.

22.6.2015 ob 1:00

kompleksi.jpg

Težko bi našli žensko, ki ji je na sebi prav vse všeč. A tudi moški niso imuni proti kompleksom. Poglejte, česa se največkrat sramujejo in o čem najpogosteje lažejo.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

O višini. Eden najpogostejših moških kompleksov je njihova višina. Tisti nižje rasti se poleg lepotic v visokih petah počutijo negotovo, kakšen centimeter v prid velikosti pa prav radi dodajo. Če je vaš dragi vam podobne rasti, torej ne pretiravajte z višino pete.

O starosti. Medtem ko v najstniških letih kakšno leto dodajo, se z leti začno zadeve obračati in štirideseta počasi, a zagotovo postanejo trideseta.

shutterstock_161682407.jpg

O dohodkih. Veliko denarja in lep avtomobil so sanje večine. Sploh v današnjem času, ko je materialno bogastvo vse pomembnejše. Zato moški radi omenijo, da dobro zaslužijo. Pa čeprav to včasih ne drži.

O kozmetiki in negi. Čeprav velja za žensko področje vse več moških odkriva čar gladke, mehke in negovane kože. Seveda o uporabi takšnih in drugačnih kozmetičnih pripomočkov molčijo kot grob.

O številu kilogramov. Teža je nekaj, o čemer ne govorijo ženske, pa tudi moški raje ne. Če nanjo nanese beseda, pravo vrednost na tehtnici malce priredijo. Raziskave kažejo, da jo 60 odstotkov moških zmanjša, 40 odstotkov pa kakšen kilogramček doda.

shutterstock_134818682.jpg

O spolni dejavnosti. Spolna moč je orožje. Sploh med moškimi pogovori. Prav zato o njej pogosto lažejo. Zlasti kadar je moških več in se prebudi tekmovalni duh. Tedaj pretiravajo tako z izkušnjami kot z vzdržljivostjo.

O velikosti organa. Najbrž dodatna pojasnila niso potrebna. Velikost spolovila je bila od nekdaj dokaz moškosti. Torej ni dvoma, zakaj večina svoje malce podaljša.

O masturbaciji. Vseeno je, kaj vam zatrjuje. Dejstvo je, da 99 odstotkov moških redno masturbira. Če vam to ni všeč ali če ne želite, da bi vam lagal, ga tega ne vprašajte.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)