Brezčasen moški modni kos

Srajca je nepogrešljiv kos oblačila v prav vsaki moški omari.

10.6.2015 ob 12:00

shutterstock_232403389.jpg

Primerna je tako za vsakdanje službene obveznosti, kot tudi za prosti čas in svečane priložnosti. Je večno moden in izjemno funkcionalen kos, če le izpolnjuje pravila brezčasnosti in klasičen kroj.

Slovenska znamka moške mode SENS upošteva vse te kriterije in z elegantnimi kroji, kvalitetnimi materiali in inovativnim pristopom piše modne trende na področju moške mode in nudi širok izbor srajc za različne okuse in priložnosti. Svoje zadnje smernica je predstavila tudi na nedavnem ljubljanskem tednu mode.

Sens_srajca_bg1.jpg

Za vse moške, ki si želijo biti drugačni in se ne bojijo izstopati, so pripravili nabor črno-belih srajc, ki s svojo barvno paleto poskrbijo za večno eleganco, a z zanimivimi detajli, kot sta črn snemljiv pašček na ovratniku in dvobarven ali ruski ovratnik, ustvarjajo moden in izstopajoč videz.Za bodoče ženine so svoje srajce obogatili satenastimi detajli in z različnimi dodatki, kot so manšete in kovinski našitki. Srajce za poročne slovesnosti izstopajo tudi zaradi drugačnih krojev, h katerim pripomoreta dvojni ali zamaknjen ovratnik. Za sproščen in moden videz pa bodo poskrbele pisane srajce v modro-rumeni barvni kombinaciji. Slednje lahko v kombinaciji z jeansom ali enobarvnim suknjičem v svojo garderobo z lahkoto vključi prav vsak moški in tako popestri in začini lahkoten poletni videz.

Avtorica: B. G.

Foto: SENS


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)