Zakaj se ženske najpogosteje odločijo za razmerje s starejšim moškim?

Veliko žensk v razmerju išče stabilnost in umirjenost, obe lastnosti pa povezujejo s starejšimi pripadniki močnejšega spola.

24.9.2018 ob 9:47

Amal_Clooney.jpg

Seveda s tistimi, ki niso zreli le po letih, pač pa tudi po obnašanju. Poglejte, zakaj se ženske najpogosteje odločajo za razmerje z njimi.

So samozavestni. Starejši moški so samozavestni in nimajo nobene potrebe po tem, da bi se primerjali ter tekmovali z drugimi. Prav tako jim je tuja posesivnost, saj vedo, da je potrebno verjeti ter zaupati vase in v ljudi, ki so jim blizu.

Ne dajejo lažnih obljub. Ne zasipajo z lažnimi obljubami pač pa zgolj s takšnimi, ki jih lahko uresničijo. Prav tako vedo, česa si v življenju želijo in kako lahko to dobijo.

So organizirani. Vedo, kako organizirati svoj čas, imajo utečene hobije in dobre prijatelje. Njihove navade so stalnica in prav zaradi njih lahko natančno organizirate in načrtujete druženje z njimi. Brez takšnih ali drugačnih presenečenj.

Niso za igrice. Ne oklevajo, pač pa osebi, ki jim je všeč, to jasno in glasno povedo. Poleg tega so resni ter pokličejo, če to obljubijo in se pojavijo, kadar sta zmenjena.

Niso površni. In zato ne obsedeni s kultom lepote. Vedo, da je ta veliko več kot zgolj tisto, kar vidijo oči.

So izkušeni. V postelji ne potrebujejo zemljevida pač pa dobro poznajo točke, ki žensko pripeljejo do ekstaze.

Seveda pa obstajajo tudi izjeme, ki svojim letom (še) niso dorasli.

Avtorica: M. FL
Foto: Reuters Pictures

Preberite še: "Je to normalno?" 10 iskrenih odgovorov na zoprna vprašanja povezana s seksom ali 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) 

Priporočamo tudi: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)