Štiri dame nad 40 let, ki jim morate slediti na Instagramu

Čeprav je povprečna populacija precej mlada, naj vam povemo, da Instagram ni namenjen samo generaciji milenijcev. Ne verjamete? Prepričajte se sami.

3.6.2019 ob 3:51

blogerka.jpg

Živimo v obdobju, ko deklice v osnovni šoli na vprašanje, kaj želijo biti, ko odrastejo, odgovarjajo z blogerka ali influencerka na Instagramu. Biti obraz lepotne in modne industrije ter večino svojega posla narediti prek Facebooka ali Instagrama, je postala prava plačana služba. Od nje sicer ne živi vsak, je pa mogoče.

Na ta račun se z mislijo na prihodnost kritiki presprašujejo vse mogoče. Med drugim tudi to, kaj bodo ta dekleta počela čez nekaj let, ko bodo to fazo prerasla. A kot kaže je na družbenih medijih mogoče vse in prostora je dovolj tudi za starejše generacije.

Štiridesetinnekajletnice imajo že razdelan osebni slog in so bolj kredibilne

Priljubljenost vplivnic, ki so že upihnile štirideset in nekaj svečk, naglo narašča. Zakaj so tako posebne? Pravzaprav zato, ker jim bolj verjamemo. Leta očitno prinesejo kredibilnost. Dame v teh letih imajo poleg tega že jasneje razdelan osebni slog in ne bi oblekle nečesa, v čemer se ne počutijo dobro zgolj na račun trenutnih modnih trendov.

Poleg tega so v svojem življenju dale skozi že nekaj ponesrečenih modnih hitov, hkrati pa vedo, katere klasike nikoli ne bodo šle iz mode. Zato smo zbrali štiri dame, ki jim na Instagramu lepo uspeva zasenčiti mladenke.

Grece Ghanem, @greceghanem

Grece ima 54 let in krepko prek 100 tisoč sledilcev na Instagramu. Živi v Montrealu in je živ dokaz, da ženske energije po abrahamu nikakor ni za zanemarjati. Grece brez strahu posega po divjih vzorcih, nenavadnih krojih in poseduje neverjetno samozavest, s katero so modni kosi na njej videti še toliko bolje. Črte in leoparjdi vzorci skupaj? Seveda! Kara, črte IN pike?! Zakaj pa ne!

Grece si upa in obrestuje se. Rada preizkuša nove mikro trende, hkrati pa še vedno rada obleče kakšen kos iz osemdesetih, ki ga je nosila še med študijem v Bejrutu. Dama se na račun let nikakor ne namerava umiriti, njeno brezčasno energijo in smisel za kombiniranje pa so prepoznale tudi številne vodilne znamke. Sodelovala je namreč že z znamkami kot so Sephora, Kerastase in Club Monaco.

Mette Sorrig, @msorrig

Če spremljate kakšno blogerko iz Danske, vam je jasno, da obvladajo. In če temu dodate še nekaj deset let prakse in izkušenj, imate Mette. Danska dama uživa v kombiniranju divjih in močnih vzorcev in dovolj je zrela, da ji je popolnoma vseeno, kaj si o njeni garderobi misli kdorkoli drug.

Rada kombinira vintage kose in hite visoke mode, kot rada pove, pa veliko oblek izbrska tudi na boljšjem trgu. Instagram profil je odprla z namenom, da si ustvari svojevrsten portfelj fotografij in uspelo ji je, ima našo pozornost! Poleg nas ji sledi še 16,5 milijona ljudi.

Mer Edit, @mer__edit

Mer je pravzaprav mama blogerke Alex Rivière in podobnost je očitna. Poleg tega, da sta si podobni vizualno, imata očitno tudi podoben modni slog in čut za modne trende. Mer prisega na klasičen slog, ki ga odlično gradi s premišljenimi modnimi dodatki. Njena garderoba je sicer polna povsem običajnih kosov, njena skrivnost pa je v tem, kako jih skombinira.

Denise Christensen, @denisechristensenbc

Denise je direktorica priljubljenega butika s konceptom v Kopenhagnu Birger Christensen. Na njenem profilu lahko najdete različne modne kombinacije, v katerih se jasno čuti prefinjen in minimalističen skandinavski slog. Njeni stajlingi delujejo preprosti, a hkrati dajejo vtis elegance in premišljenosti.

Njena najljubša paleta barv obsega naravne in zemeljske tone ter večno klasiko – črnino. Fotografije, ki jih objavlja, so sproščene in prav nič obdelane. Večinoma jih posname kar v odsevu zrcala, hkrati pa ji uspe, da ob tem sploh ne izpade otročje ali samovšečno. Samo na Instagramu ji sledi skoraj 12 tisoč ljudi.

Avtor: F. M.
Foto: Instagram

PREBERITE ŠE: Facebook in služba: 5 nujnih vprašanj, ki si jih zastavite, preden objavite ALI Mini-jaz trend ali kako smo se začeli oblačiti kot naši otroci

Priporočamo še: Službe, ki se začnejo pred 10. zjutraj, so dokazano primerljive z mučenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)