11 deklet z močnejšo postavo, ki navdušujejo na Instagramu

Spoznajte dekleta z oblinami, ki jih boste z užitkom spremljali in jim sledili, ob tem pa se od njih še kaj naučili.

25.8.2018 ob 3:49

Iskra_lawrance_manekenka_model_mocneja_postava.jpg

Časov, ko so se modni oblikovalci otepali manekenk z oblinami, je konec. Gibanja, ki promovirajo ljubezen do svojega telesa v vseh oblikah, so vse močnejša in vse bolj vplivna. Dekleta z oblinami pa postajajo vse bolj samozavestna tudi po zaslugi številnih samozavestnih deklet po svetu. Mična je zbrala nekaj takšnih, ki so na Instagramu nadvse uspešne in bodo tudi vam vlile nekaj samozavesti in pozitivnega razmišljanja.

1. Jada Sezer

Jada je lepotica iz Avstralije, ki je na londonskem maratonu tekla le v svojem spodnjem perilu. Zakaj? Zato, da bi dokazala, da fitnes in vadba nista vezana le na vitke in suhe. S svojimi bujnimi oblinami je vzor vsem tistim, ki so prepričani, da jih je skupaj preveč, da bi lahko tekle.

2. Sonny Turner

Sledilci naravnost obožujejo Sonny, ker je brez dlake na jeziku. Brez ovir je spregovorila tudi o tem, kakšne težave ima pri kupovanju kopalk. Je tudi ena izmed tistih, ki zavrača kakršnokoli editiranje in retuširanje fotografij.

3. Candice Huffine

Njen profil bo navdušil predvsem tiste, ki iščejo motivacijo in inspiracijo za vadbo.

4. Ashley Graham

Je Ashley sploh potrebno posebej predstavljati. Gre za eno najbolj prepoznavnih in vplivnih manekenk za močnejše postave. Občudovali smo jo lahko na številnih naslovnicah kot so Vogue, Harper's Bazaar, Glamour in Elle. Morda niste vedeli, a Ashley so v otroštvu diagnosticirali ADD – motno pozornosti in disleksijo, kar pa je pri doseganju njenih ciljev ni oviralo.

5. Hayley Hasselhoff

Hayley, hči slavnega očeta Davida Hasselhoffa, velja za eno najbolj uspešnih manekenk z oblinami. Pohvali se lahko tudi z lastno znamko oblačil Elvi.

????

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

6. Iskra Lawrence

Gre za eno najbolj priljubljenih in najbolj uveljavljenih manekenk. Je prava inspiracija za dekleta, ki želijo živeti zdravo in aktivno. V mlajših letih je trenirala plavanje, sprejeta pa je bila tudi v britansko državno mladinsko gledališče. Znana je po tem, da ne dovoli retuširanja svojih objav in da javno kritizira vse, ki se norčujejo iz nje. Sama sicer noče biti klasificirana kot manekenka za močnejšo postavo. Leta 2016 jo je BBC uvrstil na seznam 100 najbolj seksi žensk na svetu.

A post shared by i s k r a (@iskra) on

7. Brielle Anyea Cunningham

Če imate težave s samozavestjo, enostavno morate slediti Brielle. Njene objave so vedno pospremljene z spodbudnimi zapisi. Brielle izžareva pozitivo in samozavest, ki si jo želi imeti vsaka ženska.

8. Bree Kish

Po sodelovanju v kampanji Forever 21 so številni prepričani, da je Bree naslednja velika zvezdnica v modni industriji.

A post shared by ✨ Bree Kish ✨ (@breekish) on

9. Tara Lynn

Tara spodbuja in nagovarja vse ženske po svetu naj spoštujejo in ljubijo svoje telo takšno kot je. 36-letnica je znana kot model za spodnje perilo. Bila je na naslovnici V, francoske Elle, italijanskega Voguea, prav tako smo jo lahko opazili v kampanjah za H&M.

A post shared by t a r a l y n n (@taralynn) on

10. Tess Holliday

Ko je govora o manekenkah z močnejšo postavo, nikakor ne moremo mimo Tess. Na instagramu ima več kot mlijon in pol sledilcev. Še posebej znana je po tem, da veliko govori o tem, kako modna industrija ignorira močnejše.

A post shared by T E S S (@tessholliday) on

11. Hunter McGrady

Hunter je gotovo za zgled vsem mladim dekletom z močnejšo postavo. Ima svojo linijo kopalk, pojavila se je tudi v Sports Illustrated. Ka je začela s svojo manekensko kariero, je bila videti precej drugače kot danes in je ponosna začetnica uporabe #AllWorthy.

Oglejte si še // FOTO: Na teh krajih so letošnje poletje dopustovali znani Slovenci in Slovenke ali pa Odkrili smo mali raj na Hrvaškem, kjer je z družino počitnikoval Marko Potrč

Avtorica: P. Pa.
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)