Dodatki za v lase, ki jih morate preizkusiti še to poletje

V vročih poletnih dnevih smo močna ličila potisnile na dno kozmetične torbice, pozornost pa bomo pritegnile z malo drugačnimi dodatki.

13.7.2017 ob 5:10

ThinkstockPhotos-500388809-min.jpg

Vroči poletni dnevi so najhujši sovražniki modnih navdušenk, ki prisegajo na močna ličila. Goste podlage pudra v tej vročini nikakor ne pridejo v poštev, tiste, ki brez makeupa le s težavo zapustite dom, pa lahko pozornost pritegnete tudi drugače.

Vse ljubiteljice ličil dobro vemo, kako težko je stopiti v svet z minimalističnim makeupom, saj imamo brez ličil včasih občutek, kot da smo gole. Naj koža tokrat zadiha, namesto ličil pa smo za vas zbrali šopek dodatkov za v lase in za na glavo, s katerimi boste še bolj sveže in šik.

Krona iz listja in cvetja

1-min.jpg

Krone iz cvetja – pravega ali umetnega so hit letošnje sezone poletnih festivalov. Boemski dodatki za v lase so romantični in ravno prav drzni, da boste z njimi pritegovale poglede iz pravih razlogov. Pozlačeno listje ali cvetlice

Bisernate pričeske

2-min.jpg

Kaj pa, če bi v svojo pričesko dodale malo lesketajočih se biserov? Morda ne pravih, a z nekaj iznajdljivosti lahko prestižen videz dosežete že s svetlečim dodatkom za v lase. Biseri v kombinaciji s cvetjem ali kar cvetlice, sestavljene iz biserov?

Ogrlice, ki jih nosite na laseh

3-min.jpg

Ste vedele, da lahko ogrlice nosite tudi nad vratom? To pravzaprav niso navadne ogrlice, saj imajo z nekaj strateško postavljenimi zankami prav poseben oprijem, ki bo poskrbel, da vam ta nežen dodatek ne zdrsne z las. Ste za drznejše ali povsem običajne modele?

Omenjene dodatke lahko naročite v spletni trgovinah na spodnjih povezavah:

- krona iz pozlačenega listja

- krona iz cvetja

- dodatek s cvetjem in biseri

- bisernati cvetki 

- veriga z obročki

- veriga


Avtor: F. M.

Foto: Thinkstock, ASOS


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)