Top 7 serij, ki se do konca 2018 vračajo z novo sezono

Če ste tik pred poletjem razočarano ugotovili, da se je večina vaših najljubših serij končala, brez skrbi – prihajajo nove sezone! Zbrali smo datume izidov novih epizod serij, ki vas čakajo do konca leta.

26.7.2018 ob 3:44

thisisus_serije_jesen_poletje_sezona_epizoda_romanca.jpg

Medtem ko bomo morali na eno najuspešnejših serij v zgodovini Igra prestolov (Game of Thrones) čakati vse do pomladi 2019, je možnosti, s čim si krajšati čas, ogromno. Če ste bili ob koncu prejšnje sezone svojih najljubših serij kar malo žalostni, ste nanje vmes verjetno za silo pozabili in se zamotili s čim drugim. Zato smo zbrali seznam novih sezon vaših najljubših, ki se vračajo zelo kmalu. Ja, že!

Tik pred šolskimi počitnicami, 21. junija, se je s tretjo sezono vrnila uspešna kriminalna narko drama Kraljica juga (The Queen of South), 18. julija pa smo dočakali še osmo sezono izjemne odvetniške serije Nepremagljivi dvojec (Suits). Kaj nas čaka v naslednjih mesecih?

27. julij
Oranžna je nova črna (Orange Is the New Black)
 

Netflixova uspešnica se vrača že s 6. sezono! Zaporniška črna komedija je postavljena med stene ženskega zapora Litchfield v zvezni državi New York. Tu je zaradi grehov iz preteklosti pristala tudi Piper Chapman (Taylor Schilling), premožno in izobraženo dekle. A življenje za zapahi je vse prej kot enostavno. Serija je polna zgodb zapornic, deljenih na klike, med smehom pa vas bo spravila tudi v jok.

6. avgust
Pokliči Saula (Better Call Saul)

Zgodba serije Pokliči Saula se začne šest let preden Saul Goodman spozna Walterja Whita. Tega poznate iz noro uspešne serije Kriva pota (Breaking Bad). Če ga še ne poznate, priporočamo tudi ogled te! Kakorkoli, Saulovo življenje pred Heisenbergom je bilo prav tako razburljivo, polno zapletov in nepričakovanih razpletov. Avgusta prihaja že četrta sezona serije!

12. avgust
Boj se živih mrtvecev (Fear the Walking Dead)

Osma sezona serije Fear the Walking Dead bo glavne junake spet postavila v boj – eden za drugega kot tudi eden proti drugemu in proti celotni legiji živih mrtvecev, da bi ohranili svoj obstoj. Negotova sedanjost glavnih junakov in boj za preživetje, s številnimi grožnjami in težkimi odločitvami, se nadaljujeta.

12. september
Ameriška grozljivka (American Horror Story) 

Če vas ne moti, da imate še tri ure po ogledu serije kurjo polt in trznete ob vsakem poku stopnic, naj vas razveselimo – Ameriška grozljivka se vrača! Prihaja apokalipsa! Poleg klasične zasedbe v novo sezono prihaja tudi Lady Gaga!

25. september
To smo mi (This Is Us)

NBC-jeva komična drama spremlja skupino ljudi, ki jih je življenje popeljalo čez kup preizkušenj, takšnih, skozi katere gre marsikdo od nas. Ob koncu druge sezone je marsikdo obstal v solzah in z odprtimi usti. Kaj? Smo res tako končali sezono?! Na srečo je nova že na vidiku, konec septembra. Pripravite robčke!

27. september
Talenti v belem (Greys Anatomy)

Greys Anatomy je ena tistih serij, ki preseneti vsakič znova. Ko smo že mislili, da smo videli vse in je scenaristki zagotovo že zmanjkalo idej, se serija vrne z novo, še boljšo sezono. Odšlo je nekaj ključnih igralcev, med njima lika Arizone Robbins in April Kepner, a stvari bodo zagotovo ostale napete.

27. september
Kako se izmazati z umorom (How to Get Away with Murder) 

Ko da nova sezona Talentov v belem ni dovolj, na isti dan izide še Kako se izmazati z umorom! Skozi kakšne podvige bodo šli tokrat Viola Davis, ki igra profesorico Annalise Keating in njeni študentski pravniški varovanci, izvemo že to jesen!

Avtor: F. M.
Foto: IMDb
Video: YouTube

Preberite še: Vsakdanje navade uspešnih ljudi: Alenka Košir ali pa 7 napak v postelji, brez katerih bi bilo vaše spolno življenje lahko veliko boljše 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)