Tino Gaber vprašali, če si želi otrok (to je bil njen odgovor)

Odkar se je pojavila ob predsedniku vlade, Tina Gaber razdvaja javnost.

19.9.2023 ob 1:01 | Foto: Blaž Samec/Delo | Avtor: Da. M.

Tino Gaber vprašali, če si želi otrok (to je bil njen odgovor)

Mnogi so jo vabili pred mikrofon, si jo želeli kot sogovornico za intervju, a Tina Gaber, odkar je postala partnerica predsednika vlade Roberta Goloba skrbno izbira, kje in kdaj se bo pojavila ter komu bo izdala delček svoje zasebnosti. Kolegom na Nedelu je to uspelo in v obširnem pogovoru je razkrila marsikaj.

Spregovorila je o tem, kakšni moški jo odbijajo, kdaj sta se s premierjem spoznala, na kaj ga je njena sestra, ki je bila pri Golobu zaposlena, opozorila, ter tudi o tem, ali si želi otrok.

»Obožujem otroke, kaj bo življenje prineslo, pa ne vem,« je bila previdna Gabrova.

Z novinarjem sta sicer še govorila o njeni marljivosti, znana je kot odličnjakinja, in če bi to pričakovala tudi od svojih potomcev. »Ko pa govoriva o marljivosti otrok, vas bo moj odgovor morda presenetil. Ne. Ne bi želela, da otrok stremi k neki navidezni popolnosti glede ocen, ampak da gradi na svojih talentih. Zadnjič se mi je v spomin vtisnil odličen zapis: 'Če ima vaš otrok matematiko tri in hkrati kaže talent za tenis, mu najemite teniškega trenerja, ne inštruktorja matematike.'«

O njenih ambicijah in za kaj se bo kot partnerka predsednika vlade najbolj zavzemala, lahko preberete na TUKAJ - Delovi spletni strani ali pa v tiskanem Nedelu, ki vas cel teden čaka v najbližji trafiki.

Preberite še: Znane Slovenke ob dnevu žena: Naj bo to opomnik, da ni vse tako, kot bi moralo biti

Morda vas zanima tudi: Klemen Janežič: Veliko noči sem se zbudil zaradi bolečin


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)