Slavna sveže ločenka: Ločiti pred tridesetim se je prav šik

Emily Ratajkowski je s poroko in ločitvijo opravila že v drugem desetletju svojega življenja.

12.9.2023 ob 7:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: E. N.

Slavna sveže ločenka: Ločiti pred tridesetim se je prav šik

Leto 2023 je v medijskem svetu zaznamovalo kar nekaj porok, zapomnili pa si ga bomo tudi po odmevnih ločitvah.

V teh dneh se veliko govori o razhodu glasbenika Joeja Jonasa in zvezde serije Igre prestolov Sophie Turner, ki po štirih letih zakona in dveh otrocih prekinjata svojo skupno pot.

Na družabnih omrežjih je seveda završalo, saj sta - prvič, veljala za izjemno povezan par in drugič - na dan prihajajo vse bolj umazane podrobnosti iz njunega zakona. 

Kot smo pri rumenih novičkah vajeni, se je svet tudi tokrat razdelil na dva pola. Tiste, ki glasno zagovarjajo glasbenikovo plat zgodbe in nasprotnike, ki močno podpirajo Sophie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Igralka je pri svojih 27 letih zaključila zakon, v katerega je vstopila zelo mlada in mnogi spletni komentatorji so se seveda spustili v bolj ali manj primerne debate o tem, katera leta so v resnici primerna za ženitev, kako so videti ločitve pri takšnih letih, kaj bo z otroki, kdo bo prevzel skrbništvo in tako naprej. 

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

Ker je odmevna novica odprla marsikatero globoko tematiko, se je na šušljanja in zlobne jezike odzvala tudi nedavno ločena Emily Ratajkowski, igralka in manekenka, ki je pri svojih 32 letih, kot pravi, srečno ločena mati samohranilka.

Posnela je video, v katerem je povedala svoje mnenje o zgodnjih porokah in ločitvah ter tako pomirila marsikatero mlado dekle in žensko, ki jo pestijo podobne dileme.

"Zdi se, da se v teh časih veliko žensk loči še pred tridesetim letom," je temo naslovila na svojem TikTok profilu.

"Kot nekdo, ki se je poročil pri 26 letih in je pri 32 letih ločen malo več kot eno leto, vam moram povedati, da mislim, da ni nič boljšega," je bila iskrena lepotica. "Nič ni lepšega kot biti v svojih tridesetih, ko si še vedno videti dobro, imaš že nekaj svojega denarja," je nadaljevala Emily, ki si z nekdanjim možem Sebastianom Bear-McClardom deli dvoletnega sina Sylvestra Apolla. "To je odličen čas, da ugotoviš, kaj želiš početi s svojim življenjem, hkrati pa si že preizkusil poročno fantazijo in ugotovil, da to morda ni vse, kar bi lahko bilo."

"Torej, za vse tiste, ki so pod stresom ali čutijo stres zaradi ločitve," je še dodala. "Čestitam. Osebno menim, da se je ločiti pred tridesetim prav šik."

Na ta način je želela pomiriti vsa mlada dekleta, ki se spopadajo z mislimi ali situacijami v zvezi z ločitvijo in pokazala, da ni nobenega razloga za paniko.

Časi, ko se je življenje z razpadom zakona po javnem mnenju "končalo", so na srečo mimo!

Preberite še: Severina blesti v obleki svetovno znanega modnega oblikovalca

Morda vas zanima tudi: Ksenija Benedetti: Kdo lahko tem norostim v Sloveniji naredi konec?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)