Zaradi družinske drame pri 17. letih odšla na svoje

Tara Zupančič je vse prej kot le lepotica z naslovnice. Njena življenjska zgodba je polna zanimivih preizkušenj, ki jih je delila tudi v novem ŠOKkastu.

16.9.2023 ob 6:25 | Foto: Voranc Vogel, Instagram

Slika avtorja - Petra  Kalan Piše:

Petra Kalan

petra.kalan@delo.si

Zaradi družinske drame pri 17. letih odšla na svoje

Prvič je s televizijskih ekranov pozdravila v oddaji Popolna poroka, ki sta jo vodila skupaj z Boštjanom Romihom. Potem je šla njena kariera samo še navzgor in voditeljske vloge so se kar vrstile.

Dolgo je skrivala svojo gorenjsko dušo, zadnja leta pa prav z vsemi deli pristno podobo in odkriva nove plasti svoje osebnosti. V novem ŠOKkastu je Tara Zupančič iskreno spregovorila o delovanju v medijskem svetu in marsikateri osebni preizkušnji. Tudi o zgodnjem odraščanju, ki jo je doletelo, zaradi družinskih razmer.

Njeno lepoto so opazili že v srednji šoli in hitro se je znašla na modnih brveh. Ker je rokerica po duši, so ji modni trendi predstavljali več težav kot veselja, vseeno pa se je dobro znašla na modni pisti. Prav tam je spoznala tudi voditeljico Nušo Lesar, s katero sta takoj našli skupni jezik.

Za prvo avdicijo pa jo je pripravila mama, s katero sta zdaj veliki zaveznici: »V najstniških letih sva si bili veliko v laseh, jaz sem bila kar upornica, ona pa je bila precej stroga do mene, za kar sem ji danes res zelo hvaležna.« Danes sta prijateljici in imata zelo dober odnos. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič - Varishana (@tarazupancic_)

Njena osebnost je daleč od razvajene ljubljanske dive Danaje, ki jo je uprizorila v skečih, saj je že pri 17. letih živela sama in od takrat tudi finančno skrbi zase. Na začetku je bilo zelo težko, veliko ji je pomagala stara mama. Poleg tega, da je hodila v srednjo šolo, je opravljala tudi študentska dela, da je lahko preživela.

Pri 35 letih pravi, da se počuti mlajšo kot kadarkoli v življenju. Ima pa nenavaden strah, da ji ne bi uspelo vsega doživeti: »Strah me je, da mi bo zmanjkalo časa za potovanja, doživeti stvari, spoznati ljudi in se naučiti vsega.« Zato življenje zajema s polno žlico, saj jo zanima res veliko stvari. 

Preberite še: Nika Urbas o vlogi žensk: Spodbujam jih k temu, da pozabijo na vse predsodke

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za september 2023: Ta znamenja čaka še posebej pestra jesen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)