Saša Lendero: Dobila sem mesto naivne trapaste blondinke

Priljubljena pevka, o kateri je zadnje mesece veliko govora, je v intervjuju za Onoplus spregovorila tudi o največji prelomnici v življenju.

5.6.2023 ob 10:20 | Foto: Dejan Nikolić | Avtor: Da. M.

Saša Lendero: Dobila sem mesto naivne trapaste blondinke

Pevka Saša Lendero zadnje tedne polni strani medijev zaradi ločitve z dolgoletnim partnerjem Miho Hercogom, s katerim sta se nedolgo nazaj tudi poročila.

»Po poroki se je tako hitro vse sesulo in izkristaliziralo. Verjamem pa, da je poroka pomembna povezava, ljudje potrebujemo prelomne točke v življenju.

Vsak odnos zahteva zares veliko truda, to ni jaz in ti, temveč tisto, kar nastane vmes,« je v intervjuju Saša odgovorila novinarki Teji Roglič na vprašanje, ali bi se še enkrat poročila.

Spregovorili sta tudi o njenih začetkih glasbene kariere in pojavljanju v medijih: »Ko začenjaš kariero pod okriljem založbe, si voden. Založbe naredijo takrat največ, da te medijem ponudijo.

Mediji pa v določenem trenutku potrebujejo določen profil medijske osebe, jaz sem na žalost naletela ravno na trenutek, ko je bilo prosto mesto naivne trapaste blondinke. Ne glede na to, kaj sem dala od sebe, je bilo to mogoče v medijih prikazati zelo spretno, saj veste, malo odrežeš, kaj vzameš iz konteksta.

Bila sem tudi zelo nespretna. Nobenih izkušenj nisem imela, da bi se temu lahko izognila.«

Nadaljujte z branjem v novi Oniplus, ki izide v torek, 6. junija 2023. Že v tem trenutku pa do intervjuja v digitalni obliki lahko dostopate na tej spletni strani.

 

Preberite še: Boudoir: Fotografiranje, ki bi ga morala izkusiti vsaka

Morda vas zanima tudi: Slovenka, ki se je soočila z boleznijo hčerke, nato pa zbolela še sama: Če samo upaš, je žal premalo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)